У нас вже декілька місяців йде навала ботів, які публікують пости в пітримку ТС. Тому і мушу робити такі перевірки, Valery це перший користувач, який пройшов перевірку.Ти ще мій ір вичисли і скажи, що я сію смуту, пропагандуючи митний союз.
Valery, толкові речі пише, а ви тут до ір чіпляєтесь.
Чи думаючі люди лише на майдані у нас стоять?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Ну звичайно, безробіття не має ніякого відношення ні до ВВП, ні до економічних процесів))) Це ж суто меркантильний показник. Я б навіть сказав пафосний)))Ви міряєте ЄС не економічними мірками, а меркантильними - от у вас і виходить, що якшо нема маржі - то всьо фігня.
Тому, що Швейцарські банки мають саму надійну репутацію і доволі захищену систему банківської таємниці.І чомусь українські олігархи намагаються легалізувати гроші в Європі і розширити свій бізнес також на Європу. Чому б то?
А чому б Вам спочатку самому не зробити для себе цю таблицю, а потім щось доводити і не виглядати як троль, який спочатку сказав, а потім перевірив.Green Lord пише: Я вам пропонував ознайомитись з відеоматеріалом, а цифри навів ті, які в цьому відеоматеріалі озвучені.
Якщо ви оперуєте тими данними, які навели - чому б вам не запропонувати порівняльну таблицю? А не розповідати що буде, якщо.
якщоНаразі ж переваги Митного союзу примарніші за переваги ЄС.
Я багато показників не врахував
+Lego пише: Що стосується мене, то я не пишу "що було б, якби". Я бачу фактичні офіційні цифри кожен день і просто їх аналізую.
Так-так, ви бачите цифри і аналізуєте.Lego пише: Також не зрозуміло, як можна зрівнювати ВВП однієї країни з ВВП всіх країн Євросоюзу разом узятих?
Ви ще забули порівняти ВВП Німеччини з ВВП Греції чи Іспанії.
ВВП США також доволі цікавий показник. Особливо коли зрівнювати в % і в млрд.
Тільки от міряти потрібно не розмір, а % приросту за останній рік хоча б.
Цифри навмисно не пишу, а то знову скажеш, що "понти кидаю")))
Як що? Змиритись з такою підступною несправедливістю і надалі дивитись відео від Г.Балашова. Своя ж голова Вам мабуть для красиGreen Lord пише: Значить я пишу маячню.
Чудово. Тільки от я поклався на інформацію від Г.Балашова, натомість до ваших цифр і аналізу не маю жодного доступу.
Що ж тепер робити?
Погоджуюсь, несправедлива підступність - одні знімають відео, де малюють графіки і пишуть цифри для краси голови, в той час як інші пишуть дописи про існування цифр.Lego пише: Як що? Змиритись з такою підступною несправедливістю і надалі дивитись відео від Г.Балашова. Своя ж голова Вам мабуть для краси
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua