Избиение девушки в Михайлючке
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
"Думай, Філя, думай..." - все що можна побажати у цьому випадку.
ps. Garza - вірю, що у вас немає сторінки у соцмережі, але це не той випадок. Тут пубертата вконтактнутого видно як на долоні.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- lamer85
- Платиновий учасник
І шукає і ловить, мій юний друже. Коли ти перестанеш проводити стільки часу за компом і під телевізором - ти сам у цьому переконаєшсяOsinka пише: Вы реально "думаете", что центр занятости ищет работу, а милиции ловит преступников?
- lamer85
- Платиновий учасник
Від кого? Хіба віртуальних.Dj Os пише: lamer85, якби тут вуха розвісили то парніша вже получав би люлей.
Всипте йому, безстрашні інтернет-герої по-перше число! Капслоком його, капслоком...
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- lamer85
- Платиновий учасник
Та ні. Знаю що деякі з тут присутніх навіть у "качалку" ходили (чи ходять зараз). Але просто одне діло язиком, чи то пак, клавіатурою і мишкою встановлювати справедливість. А зовсім інше - піти і зустрітись з людиною, аби все вияснити. І цього майже ніхто не зробить. Хоча б тому, що це означає деанонімізацію - а для багатьох місцевих "героїв" це рівноцінне самогубствуDj Os пише: lamer85, повір якщо докази була беззаперечні і міліція нічого не робила, то зловили би і відгамселили добре. Чи ти думаєш на форумах лише прищаві ботани сидять?
Проте ми з тобою дарма про це сперечаємось. Малому шкоднику вдалось розвести нормальний срач - за це йому "рєспєкт", звичайно. Але мені особисто це вже надоїло. Адміну пропоную закрити цю тему, і іншим разом вимагати справжніх доказів подібних заяв.
- IhorMykolaiovych
- Елітний учасник
- Дописи: 286
- Подяка отримана: 90
А що потрібно було робити ?
Людина написала - відповіли, звичайно перша реакція на таке може бути "спалити бидло!", а далі автор почав дописувати свою історію в якій не сходилось багато чого... і відразу ж відписали що наклеп...
Я взагалі в перерві на роботі читав форум ось і цікаво стало, а допомогу надавати першому зустрічному це не про мене, нехай 103 допомагає, дзвінок безкоштовний. (так я егоїст) ...
Потрібно закривати тему.
- Osinka
- Автор теми
- Молодший учасник
- Дописи: 23
- Подяка отримана: 6
Dj Os пише: lamer85, повір якщо докази була беззаперечні і міліція нічого не робила, то зловили би і відгамселили добре. Чи ти думаєш на форумах лише прищаві ботани сидять?
Надо найти
Так вот нужно его найти, фотографии одной недостаточно. Нужно спрашивать у людей, где живет, показывать фотографию. А дальше найти его одного и ты, думаешь, его выдадут. Так вот он поэтому и напал, потому что 2-е против одной. Т.е. быдло использует ощутимый перевес при нападении. Он спрячется дома вот и все.
Как доказать на следующий день, когда люди разошлись.
- admin
- Адміністратор