Базарників заганяють на новий базар
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Впринципі таке переміщення багато хто підтримує і я в тому числі, вже давно пора ліквідувати традицію базарів прямо на вулиці Але!..
Таке рішення по закону мала робити міська рада а не виконком, шо в свою чергу робить дуже простим його скасування через суд.
По друге досі ніхто не знаю чи взагалі будуть йти доходи від базару місту, бо попри те шо він великою частиною фінансуєтсья з місцевого бюджету до цих пір його статус невідомий.
Як думаєте чим це все закінчиться?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- ТРПКСН-941-А
- Елітний учасник
- Дописи: 261
- Подяка отримана: 40
Х.З... Посмотрим, посмеемсяDj Os пише: Як думаєте чим це все закінчиться?
- Відвідувач
І вдумайтесь які суми.
Суботній ринок налічує приблизно 1000-1500 торгових мість.( а може і більше,рахував по мінімуму)
По 20 грн за місце.
Маємо 20 000- 30 000 тис. грн.за один день.
За місяць - 80-120 тис. грн.
Ринок є стихійним,і тому з цих сум нікуди нічого не платиться!!!
Ви це можете перевірити ,поцікавившись у податковій та пенсійному,скільки платить Шепетівка-Компані ,яка збирає дані платежі?
Відповідь вас здивує. 0 грн.00 коп.
Ви тут мера "опускаете" , а людина навпаки хоче навести лад у місті,щоб хоч якісь гроші йшли до бюджету,а не на кармани певним особам.
- Dentist
- Адміністратор
Шановне, Гичка, а ви не знаєте що новий базар це власність Адамця, Майданця, і нашого шепетівського Робін Гуда мера Антонюка Сірожи, ще якийсь захист в його сторону буде?Гичка пише: Ви тут мера "опускаете" , а людина навпаки хоче навести лад у місті,щоб хоч якісь гроші йшли до бюджету,а не на кармани певним особам.
А гроші з нового базару будуть йти в бюджет міста? не смішіть мене і людей з форуму)
- LuK
- Адміністратор
мені казали що то мер продав міську землю та будує собі ринок.
а ще бюджетники плакали що як закриють ринок на проспекті,то їм не буде з чого зарплату отримувати
Дім чутки розпускати діло не хитре.
Новий ринок назвали "Новий комунальний ринок" І належить він місту,і аж ніяк не приватним особам.
Я спеціально цікавилась цим питанням у депутатів.Все це дуже легко перевірити.
Зайди до державного реєстратора та виясни кому належить дане майно.
Також можеш заключити договір з адміністрацією ринку,та взяти у оренду торговий ларьок .
Сам переконаєшся що договір буде заключений з містом і аж ніяк не з вищеперечисленними особами.
І переконаєшся кудит будуть йти твої платежі за оренду торгового місця.
- Dentist
- Адміністратор
Давайте на речі дивитись не поверхнево, а трохи заглиблюватись в це. Невже ти думаєш що мєр робить це для міста?
з.і. папірець принесли на роботу сьогодні
- LuK
- Адміністратор
закрити ринок на проспекті.
багато людей підписують,багато ні.ніхто нікого не примушує
підписують в основнову жителі проспекту та сусідніх вулиць.
до яких не може приїхати скора,таксі, і т.д. і яких дістав срач та крики під вікнами у вихідний.
багато хто каже "мені пофіг"
побачим що з того вийде.якщо площу на реставрацію не закриють
п.с.мітинг це добре,але думаю збереться не всі підприємці з проспекту.так як більша половина іногородні,і не думаю що приїдуть у понеділок в Шепетівку (бо в кого вихідний,хто за товаром їде...) в суботу краще збирати
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Те шо ринок назвуть комунальним не означає шо доходи з нього підуть в міський бюджет. Мені нагадати куди йдуть доходи з міської друкарні, чи ЖЕКів чи водоканалу??
- muko
- Елітний учасник
- Дописи: 231
- Подяка отримана: 37
- IIIkinep
- Платиновий учасник
))) На всі аргументи, куча не зрозумілих оправдань.
" фильтруйте базар " в прямом і переносном смислі)