- Форум
- Рідне місто
- Події
- Вибори почалися. В усіх церквах Шепетівки роздали коробки цукерок "від Буряка"
Вибори почалися. В усіх церквах Шепетівки роздали коробки цукерок "від Буряка"
- Антонюша
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 3
- Подяка отримана: 0
05 лип. 2012 11:31 #77751
від Антонюша
Відповідь від Антонюша у темі Re: Вибори почалися. В усіх церквах Шепетівки роздали коробки цукерок "від Буряка"
А звідки ти знаєш, вже дали машину чи квартиру.? Наскільки я чула, він ніколи не чого не жалкував, якщо є щось дати чи раздати то чого бути жадібним? Не хай роздає! Молодець!!!!!!!kredit пише:
Навіщо тобі ті цукерки, проси машину чи квартиру - він зара добрий , може дасть, але знай що за них треба розраховуватися так сказать заплатіть по счетам.Антонюша пише: В мене весілля! Дайте смачненьких цукерок! Де роздають? Хочу цукерок! Хто відмовляється давайте мені!!!! :
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
05 лип. 2012 14:27 #77758
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Re: Вибори почалися. В усіх церквах Шепетівки роздали коробки цукерок "від Буряка"
Антонюша шо вже виборча компанія почалась?
- kredit
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
05 лип. 2012 19:15 #77770
від kredit
Та нічого він мені не дав, він тими мізерними подарунками більш старше населення підкуплює.
Відповідь від kredit у темі Re: Вибори почалися. В усіх церквах Шепетівки роздали коробки цукерок "від Буряка"
Антонюша пише:
А звідки ти знаєш, вже дали машину чи квартиру.? Наскільки я чула, він ніколи не чого не жалкував, якщо є щось дати чи раздати то чого бути жадібним? Не хай роздає! Молодець!!!!!!!kredit пише:
Навіщо тобі ті цукерки, проси машину чи квартиру - він зара добрий , може дасть, але знай що за них треба розраховуватися так сказать заплатіть по счетам.Антонюша пише: В мене весілля! Дайте смачненьких цукерок! Де роздають? Хочу цукерок! Хто відмовляється давайте мені!!!! :
Та нічого він мені не дав, він тими мізерними подарунками більш старше населення підкуплює.
- marguna7
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 2
- Подяка отримана: 0
06 лип. 2012 09:54 #77778
від marguna7
Відповідь від marguna7 у темі Вибори почалися. В усіх церквах Шепетівки роздали коробки цукерок "від Буряка"
Люди!!! Це ж вибори! Усі номальні політики акумулюються. Так було, є і буде.Добре що дає, інші просто говорять
- lamer85
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
07 лип. 2012 16:46 - 07 лип. 2012 17:26 #77797
від lamer85
Відповідь від lamer85 у темі Re: Вибори почалися. В усіх церквах Шепетівки роздали коробки цукерок "від Буряка"
Ви маєте на увазі православні церкви? Дуже сумніваюсь, щоб цукерки роздавали у католицькому костьолі, евангелістському домі молитви, чи залі царства свідків Єгови.
Доречі, старенький прикол на цю тему (десь в 90-х був цей концерт):
Доречі, старенький прикол на цю тему (десь в 90-х був цей концерт):
Останнє редагування: 07 лип. 2012 17:26 ким lamer85.
- Форум
- Рідне місто
- Події
- Вибори почалися. В усіх церквах Шепетівки роздали коробки цукерок "від Буряка"
Час відкриття сторінки: 0.080 секунд