- Дописи: 618
- Подяка отримана: 287
Михайло Ворончук пише: Ну а з чого ви взяли що "нові" ідеї кращі старих? Ви впевнені, що виховаєте таким чином КРАЩИХ людей? Не більш патріотичніших чи вишиванистіших, а саме кращих? Може виховані на ідеалах карпатських схронів діти виростуть куди гіршими ніж послідовники шепетівського підпілля часів Музальова? Я не стверджую, просто питаю - може уже є у вас такий досвід? Поки що, якогось якісного поліпшення не видно. Може ще 20 років треба?
Ну і не забувайте - у будь-якій країні, як тільки влада міняється, зразу починаються "відкриватись архіви", які кажуть що все, що було до цього - кака, а МИ от зараз вам всю правду й розкажемо. Так що особливо поспішати з "новими" методиками не варт.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Та ні, я чудово розумію цю різницю, а от Ви мене не зрозуміли: історичні документи з'являються і розсекречуються (за дивною випадковістю) саме в струмені лінії провладної партії. В принципі, можна це назвати модою. І тільки сліпий це не бачить.Спостерігач пише: Некремлебот, бачу Ви не зовсім розрізняєте два поняття: "історичний (архівний) документ" і "поточна політична мода"
Друже, так це не методика, а добросовісне виконання своїх обовязків і любов до своєї справи. Від належності до старшого чи молодшого покоління це не залежить. І тих хто так ставиться до своєї роботи, у будь-якій справі, завжди дуже небагато. Хоч як хоч "реформуй" освіту, а так було, є, і буде. Ну так життя наше влаштованеПід "новими методиками" я маю на увазі працю без заскорузлості, педагогічної недбалості, байдужості.
Так шо ж там неоднозначного? Давай гроші та й все. У нас всі реформи цим починаються і цим же й закінчуються.Ми якось однобоко дивимося на освітню реформу, а вона складна і не однозначна
Некремлебот пише:
Та ні, я чудово розумію цю різницю, а от Ви мене не зрозуміли: історичні документи з'являються і розсекречуються (за дивною випадковістю) саме в струмені лінії провладної партії. В принципі, можна це назвати модою. І тільки сліпий це не бачить.Спостерігач пише: Некремлебот, бачу Ви не зовсім розрізняєте два поняття: "історичний (архівний) документ" і "поточна політична мода"
хах, і при цьому кожного року абітурієнти все тупіші і тупіші, рівень освіченості кожного року падає, тому що жалієте ви їх постійно, в кожного має бути своя робота, робота учнів і студентів -вчитись. Ось я закінчила школу майже на відмінно, вступила на бюджет на ін-яз, отримала червоний диплом, і зараз працюю, отримуючи зарплату в разів 3 більшу ніж середня))LuK пише: бідні діти...
від тих щорічний нововведень вони як "загнані коні"
щороку їх все більше загружають "по повній",і більша половина того їм взагалі не потрібна.
і в житті ніколи не знадобиться
звідси стрес,хвороби і т.д.....
п.с.як казав мій одногрупник
"краще закінчити інститут з красною мордою та синім дипломом,чим з синьою мордою та красним дипломом "
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua