Кого призначити директором в ЗОШ №4?
- Автор теми
- Відвідувач
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Автор теми
- Відвідувач
F А що у Вашому розумінні - людина старих часів?Назвіть мені ,будь ласка,директор якої зі шкіл є сучасною молодою людиною,до якої тягнуться діти?Питаю для того,щоб перевести своїх дітей в ту школу.А стосовно спортзалу..Ви зверталися до керівницьтва школи створити умови для учнів поза навчальний час?Особисто я не чув,що таке питання було озвучено на батьківських зборах.(Батько пише: Моя дитина також навчаються в школі номер чотири. Я звичайно буду в меншості але особисто я не хотів би щоб директором ставала Пістрюга....при всій повазі вона людина старих часів...я би хотів щоб директором стала якась молода сучасна людина...щоб діти до неї тянулись
Маю також запитання до мера...коли нарешті почнеться нормальна робота з молоддю. Всі ці змагання, турніри це звичайно добре...але в інший час хто дітьми займатиметься? Дітям елементарно ніде грати в баскетбол чи волейбол...площадок немає...спортзали всі гроші хочуть...мені грошей не шкода...але якшо діти хочуть кожен день бігати то виходить трошки важко
- Автор теми
- Відвідувач
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
Ви вчитайтеся в оце все -. "Відділ менеджменту"..."...передових освітніх технологій"..."кореспондент"...За версту від усього цього стовпотворіння слів тхне щирорадянським совком...Невже не можна простіше якось назвати, кому потрібні всі ці слова? Наприклад - учитель. Бо кількість слів у назві посади чи заняття зовсім не є ознакою компетентності. Варто доводити свою компетентність практичним творчим доробком, а вчителі вже про все інше розберуться.
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
1. За якими критеріями добираються педагогічні кадри для обробітку педагогічної ниви у вашому світлому, натхненному, щиросердному, красивому, непересічному, творчому, прекрасному, яскравому, блискучому, неповторному, унікальному, екологічно-чистому, компетентному, креативному, шанобливому, урочистому, гарному, сучасному, неординарному навчальному закладові?
- Did_Panas
- Старший учасник
- Дописи: 40
- Подяка отримана: 28
- Автор теми
- Відвідувач
А чому забули про школу шосту?там також не має 10 класу,та вважаю,що й в наступному не буде, не цікаво для дітей там та й рівень знань низький.! Вважаю,що необхідно провести незалежний моніторинг освітянских послуг та можливостей педколективу знз нашого міста!Повторюю не залежний! А поки що моя донька йде навчатися з шостоі школи в третью на наступний рік.Did_Panas пише: Які совкові регалії така і школа, щось ці всі здобутки в.о не впливають на якість освіти в навчальному закладі. Якість освіти найнища в місті ну ще може за лаври ауцайдера 3 школа позмагатися, яка навіть якогось року навіть одного 10 класу не змогла зібрати.
- Автор теми
- Відвідувач
- Did_Panas
- Старший учасник
- Дописи: 40
- Подяка отримана: 28
- Автор теми
- Відвідувач
А чому ви вважаєте,що пані Пістрюга повина кому лібо допомогати в яості завуча?Вона найкраща кандидатура на посаду директора!А питання "молодого директора" дуже цікаве.Молодий по роках?а аде досвід? На одніх амбіціях далеко школу не поведешь....ІDid_Panas пише: От і хай працює завучем, допомагає молодому директору, передає свій досвід