Можейко люстрували!
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
В освіті (і науці) що найменше потрібно - то це кадрові рокіровки і чехарда.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
- Litseyistic16
- Новачок
- Дописи: 2
- Подяка отримана: 0
- Did_Panas
- Старший учасник
- Дописи: 40
- Подяка отримана: 28
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Ну а конкретніше, без крові і демагогії? Чим, власне кажучи, не влаштовує Галина Панасівна ? І кого вона не влаштовує ? Вчителів ліцею, ліцеїстів, їх батьків ? Чи лише Алоїза і Діда Панаса?Did_Panas пише: А я думаю, що вже потрібна свіжа кров, яка принесе нові ідеї і розвиток. База є потрібно дати шанс новим людям, без совкового мислення
- Did_Panas
- Старший учасник
- Дописи: 40
- Подяка отримана: 28
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Менше не стане, бо в тому заслуга не директора, а педагогів, а ще також дуже прискіпливого відбору ліцеїстів. Хоча з педагогічним складом ситуація в ліцеї не така вже і однозначна. Я не знаю як зараз, але коли я навчався в Ліцеї, то багато талановитих вчителів звідти пішло саме через нездорову атмосферу в колективі. Тобто до фахового рівня у мене претензій немає, але є претензії щодо цькування вчителів, які мали погляди на освітній процес, які не співпадали з баченням директора.Sposterigach пише: В школі, може, й не помітять, а от переможців олівміад - і я впевнений у цьому - стане менше.
Звичайно розвиток школи багато чим завдячує Можейко Г.О., але не потрібно ідеалізувати її методи управління, тому що багато в чому вони були цілком авторитарними.
Ліцею пощастило в тому плані, що багато заможних шепетівчан віддають туди своїх дітей, саме тому в школи така сильна матеріальна база, але разом з тим від цього в певній мірі страждають менш заможні батьки та діти.
Головне чим я можу дорікнути Галині Опанасівні, то це пристосуванством. Її діяльність в міській раді за мера Антонка - ганебна, вона продемонструвала поганий приклад для учнів своєї школи і її репутація в моїх очах значно впала після цього.
Разом з тим не подумайте, що я ставлюсь негативно до її особи. Я лише дещо збалансував хвалебні оди, які тут пишуть деякі користувачі. До її діяльності є багато запитань, але і применшувати її заслуги ніхто не збирається. Просто можливо настав час спробувати інших людей і інші методи управління таким закладом як Ліцей.
- pavlok
- Адміністратор
- Дописи: 228
- Подяка отримана: 74
Думаю, що за весь період були різні ситуації, різні погляди у вчителів, директора та учнів, але рішення зроблені і нічого не повернеш, а отриманий результат достатньо високий.
Позитивно ставлюсь до змін в нашому суспільстві в різних сферах. Керування одним закладом довгий час створює певні "правила" та "закони", які приймає більшість, тоді людям з іншою думкою нема можливості реалізувати свої ідеї.
Якщо прийшов час змін - то треба це прийняти. Вважаю, що якщо нові ідеї, бачення, методи роботи будуть впроваджуватись у школі, то це тільки "+", і бажаю таких результатів рідному Ліцею.
Адміністратору пропоную перенести тему в розділ Освіта або іншу, що краще підходить для даної теми.
Зміни творить кожен з нас! ngokolo.blogspot.com/
- KrOt
- Платиновий учасник
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149