Если мягко, то "Идиотизм, заданный на каникулы"
- LuK
- Адміністратор
Частина повідомлення прихована від гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб побачити її.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- zero01171
- Новачок
- Дописи: 2
- Подяка отримана: 0
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Де......................................zero01171;67867 пише: А они сами то хоть поняли,что они задали читать ?Дибилы!
Не бійся!
- ZERO
- Молодший учасник
- Дописи: 30
- Подяка отримана: 0
Alois;66896 пише: Этот вопрос не к нам (преподавателям), а к Вашему Диме Табачнику...:bm:
Додано о 13:50
Попереднє повідомлення було написане в 13:49
до речі __ за одно запитайте у Діми Табачніка для чого нашим дітям пятикласникам ,українцям та українкам знати як там якийсь Лот переспав зі своїми дочками ,чи то вони з ним 30. І вийшов Лот із Цоару, і почав жити в печері, і з ним дві доньки його, тому що боявся жити в Цоарі. 31. І сказала старша молодшій: Батько наш старий; і нема чоловіка на землі, котрий увійшов би до нас за звичаєм всієї землі. 32. Тож напоїмо батька нашого вином, і переспимо з ним, і відродимо од батька племено наше. 33. І напоїли батька свого вином тієї ночі; і увійшла старша, і зляглася з батьком своїм: а він не знав, коли вона зляглася, і коли підвелася. 34. Другого дня старша сказала молодшій: Ось, я спала з батьком моїм; напоїмо його вином також цієї ночі; і ти увійди, спи з ним, і відродимо од батька нашого плем'я. 35. І напоїли батька свого вином також цієї ночі; і зайшла молодша і зляглася з ним, і він не знав, коли вона зляглася і коли підвелася. 36. І завагітніли обидві дочки Лотові від батька свого.:at: Біблія__буття 19
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
ZzZ, ти чи що? Прочитай про цей уривок в біблії з коментарями. Дізнаєшся нащо.:bm:ZERO;67922 пише: до речі __ за одно запитайте у Діми Табачніка для чого нашим дітям пятикласникам ,українцям та українкам знати як там якийсь Лот переспав зі своїми дочками ,чи то вони з ним 30. І вийшов Лот із Цоару, і почав жити в печері, і з ним дві доньки його, тому що боявся жити в Цоарі. 31. І сказала старша молодшій: Батько наш старий; і нема чоловіка на землі, котрий увійшов би до нас за звичаєм всієї землі. 32. Тож напоїмо батька нашого вином, і переспимо з ним, і відродимо од батька племено наше. 33. І напоїли батька свого вином тієї ночі; і увійшла старша, і зляглася з батьком своїм: а він не знав, коли вона зляглася, і коли підвелася. 34. Другого дня старша сказала молодшій: Ось, я спала з батьком моїм; напоїмо його вином також цієї ночі; і ти увійди, спи з ним, і відродимо од батька нашого плем'я. 35. І напоїли батька свого вином також цієї ночі; і зайшла молодша і зляглася з ним, і він не знав, коли вона зляглася і коли підвелася. 36. І завагітніли обидві дочки Лотові від батька свого.:at: Біблія__буття 19