Если мягко, то "Идиотизм, заданный на каникулы"
- Автор теми
- Відвідувач
Так причём тут? Есть отдельный предмет "Украинская литература", по нему идёт второй список, побольше.KrOt;66889 пише: мало, ми свою історію повністю не вивчили,так ще дають дітям читати херні всякої,краще наших авторів позадавали трохи,ато якась мода пішла на іноземне,а вітчизняне забувається
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- KrOt
- Платиновий учасник
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149
Додано о 13:41
Попереднє повідомлення було написане в 13:39
так притом, що це не зарубіжна література,ці веди,коран -це що література
Додано о 13:42
Попереднє повідомлення було написане в 13:41
давай хай буддізм читають,ще всякі релігійні напрямки
- Автор теми
- Відвідувач
- ZzZ
- Елітний учасник
- Дописи: 281
- Подяка отримана: 0
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
- ZzZ
- Елітний учасник
Alois;66896 пише: Этот вопрос не к нам (преподавателям), а к Вашему Диме Табачнику...:bm:
Додано о 13:50
Попереднє повідомлення було написане в 13:49
друже Алоїс ,я тебе прошу не пиши на псєчій мові:bl:))
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Этот вопрос не к нам (преподавателям), а к Вашему Диме Табачнику...:bm:monax;66879 пише: У меня вопрос к преподавателям, если таковые есть на форуме: на каком уровне содаётся программа для внеклассного чтения? Почему спрашиваю: Моя старшая ребёнка закончила 7-й класс. И вот какой список зарубежной литературы, крайне необходимой для прочтения на каникулах, ей наваяли: 1. Веды.2. Коран.3. Библия.4. "Илиада" (Гомер).5. "Одиссея" (Гомер).6. "Прометей закованный" (Эсхилл).7. "Антигона" (Софокл).8. "Энеида" (Публий Вергилий Марон).9. "Метаморфозы" (Публий Вергилий Назал).10. "Божественная комедия" (Данте Агильери).11. "Дон Кихот" (Сервантес). Последние два пункта я специально поставил рядом и отделил... Чтобы можно было проникнуться всем разнообразием школьной программы. 12. "Ромео и Джульетта" (Шекспир).13. "Декамерон" (Бокаччо).
Додано о 13:50
Попереднє повідомлення було написане в 13:49
Люка, не матєрісь!...LuK;66882 пише: Омара Хаяма ше не заставили прочитати?)))
Додано о 13:55
Попереднє повідомлення було написане в 13:50
Шлях аріїв був написаний громадянином Росії Юрієм Михайловичем Каниґіним російською мовою, а пізніше перекладений на українську. Краще вже читати "Маґа Віру" Лева Терентійовича Силенка (Орлигори), а ще краще - твори св. пам. проф. Володимира Шаяна.ZzZ;66895 пише: Українцю! Читай "Шлях аріїв"! Це твоя достойна істинно українська КНИГА
Не бійся!
- ARTIST
- Платиновий учасник
- ZzZ
- Елітний учасник
- Автор теми
- Відвідувач
Ты что, серьёзно думаешь что я это всё ей дам читать?))))) Максимум Декамерона....ARTIST;66900 пише: Монах, нам зарубіжну теж потрібно було читати і Біблію і Коран. Але там максимум три урока буде по цьому і все. Тим паче, зарубіжна раз в тиждень, так хай донька відпочиває літом, всерівно прочитати це в повному обсязі не реально.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
:bj::bj::bj:ZzZ;66902 пише: Канигін москаль ??? о_0 __ не звернув уваги __ піду спалю __ о! а Мага Віру я собі задумав наступний раз як буду у Львові обовязково придбаю __ тільки я ще Пшеницю без куколю не дочитав
Додано о 14:05
Попереднє повідомлення було написане в 14:04
А "Переписку Энгельса с Каутским"?...monax;66903 пише: Ты что, серьёзно думаешь что я это всё ей дам читать?))))) Максимум Декамерона....
Не бійся!