Грошове питання в школах
- Symbioz
- Платиновий учасник
Старик Хотабыч пише: За кошти, зібрані на фонд класу, більш-менш ясно,- голова батьківського комітету звітує, що і куди іде. З фондом школи я такої інформації не бачив.
По фонду школи звітуються на загальношкільних зборах, на які запрошують представників усіх класів (батьків, в основному членів батьківських комітетів), в усякому випадку так в ліцеї.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- ogv
- Молодший учасник
- Дописи: 32
- Подяка отримана: 25
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
Може на загальношкільних зборах і звітують,але якби ця інформація була загальнодоступна, наприклад, на офіційному сайті,щоб кожен міг порахувати до копійки, прибуток такий-то, видаток такий-то, то і таких питань не виникало б.Це ж не складно, яле чомусь цього ніхто не робить. Як думаєте, чому?Symbioz пише:
Старик Хотабыч пише: За кошти, зібрані на фонд класу, більш-менш ясно,- голова батьківського комітету звітує, що і куди іде. З фондом школи я такої інформації не бачив.
По фонду школи звітуються на загальношкільних зборах, на які запрошують представників усіх класів (батьків, в основному членів батьківських комітетів), в усякому випадку так в ліцеї.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Гуманоїд
- Учасник-експерт
- Дописи: 90
- Подяка отримана: 28
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
Та вона ще й тупа, як двері. Де таке припустимо, щоб директор школи та ще й депутат розмовляла на суржику? А ця матрона, на останній сесії міської ради, вулицю Пархоменка назвала вулицею Пархомеко, хоча, як прихильниця усього радянського, мала би знати, що Пархоменко був чоловіком, а не жінкою, а як учителька - що українські чоловічі прізвища на -ко в родовому відмінку закінчуються на -ка. Ну, а такі слова як гусі (замість гуси), забори (замість паркани) і така вонь (замість такий сморід) - з уст не те, що директора школи (гімназії!), а взагалі писемної людини - це нонсенс. Я вже не кажу про коровИ замість корОви. Певне, пані Качуровська мала бути дояркою, але совєцька влада відрядила до педінституту, тому вона дотепер і зупинилась у розвитку на рівні піонерського безграмотного віку. Не знаю як хто, а я свою дитину в школу до такої тупорилої не віддам.Гуманоїд пише: Кажуть, що найбільша хабарниця з директорів шкіл Качоровська Надія Василівна (5-та школа). Хто що може сказати з цього приводу?
- kolbasnik
- Елітний учасник
- Дописи: 264
- Подяка отримана: 114
живу біля 5ї школи але дитину віддав у другу.
- Гуманоїд
- Учасник-експерт
- Дописи: 90
- Подяка отримана: 28
Чув, що водійські права за сало мона купити, але щоб диплом... Але, судячи з її комплекції, вона сало залишила при собі, а диплом купила за щось іншеkolbasnik пише: саме смішне те що колись Кочаровська викладала Українську мову та літературу...
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
Комуняки спеціально на українські філфаки приймали таких недалеких, щоб добити українську мову остаточно.kolbasnik пише: саме смішне те що колись Кочаровська викладала Українську мову та літературу...