| №1 |
|
Голоси відсутні | 0% |
| №10 |
|
Голоси відсутні | 0% |
| №11 |
|
1 | 50% |
| №12 |
|
Голоси відсутні | 0% |
| №2 |
|
Голоси відсутні | 0% |
| №3 |
|
Голоси відсутні | 0% |
| №4 |
|
Голоси відсутні | 0% |
| №5 |
|
1 | 50% |
| №6 |
|
Голоси відсутні | 0% |
| №7 |
|
Голоси відсутні | 0% |
| №8 |
|
Голоси відсутні | 0% |
| №9 |
|
Голоси відсутні | 0% |
| Загальна кількість голосів: 2 ( admin, Dj Os ) | |||
| Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні | |||
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
За роки, які я тут провів, більшість активних користувачів знають мене особисто. А такі як Ви, аноніми, активізуєтесь лише в період виборчої кампанії та за 2-3 місяці до неї, це вже звична річ. Що ви хочете своїми дописами сказати? Що при совку вам краще жилось, що якщо Шепетівка повернеться до совкового ладу все в місті зацвіте? (можу припустити, що ви ярий комуніст, геть взяли старий індекс міста). Міська влада фігня, ніхто нічого не робить? Сьогодні коли йде неоголошена війна, забрали багато пільг, тощо, але ж простіше сказати що це міська влада вийна, ніж визнати інше. Я вже десь писав і ще раз напишу. Винні в тому що в місті все розвалили, не я і не моє покоління. Винні саме ВИ, бо ви голосували на той час за совкових депутатів які і призвели до цього бардаку в місті в 90-х початку 2000-х.281040 пише: Так Ви ж,шановний,також не під власним ім"ям відписуєтесь.Вас теж можна вважати анонімом,як і більшість користувачів.Лише одна людина тут пише під власним ім"ям.Це власник і заодно модератор.А вибори можливо і будуть в жовтні 2017 року.От міська влада і хоче "паравозіком прокатіть",за державні кошти собі рейтинг підняти.Робилось би після виборів,можна було б вірити в добрі та чесні наміри.А так,нагадує ситуацію з "Лігою керівників" перед минулими виборами.
З.І.А,пробачаюсь,є ще один користувач під власним іменем.Павло Котенко.Сьогодні тільки побачив.
Отже ви вважаєте, що реконструкція призначена через вибори? Перепрошую, але мер свободівець, з небесної сотні двадцять свободівців, Дзявульський свободівець і у вас після цього вистачає наглості казати про політичні ігри перед виборами?281040 пише: Дивна тут,на цьому форумі, особливість перекручувати та спотворювати думки людей.Здається я чітко висловив свою думку:зробити справу до виборів,чи після.
Не розумію, до чого це ?але мер свободівець, з небесної сотні двадцять свободівців, Дзявульський свободівець
Так само як і міська влада, активізується лише перед виборами. Також вже звична річ.аноніми, активізуєтесь лише в період виборчої кампанії та за 2-3 місяці до неї, це вже звична річ
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua