- Форум
- Рідне місто
- Новини офіційного сайту міста
- Громадське обговорення проектів реконструкції площі Героїв Майдану
Громадське обговорення проектів реконструкції площі Героїв Майдану
Опитування: Який ескіз вам найбільше до вподоби?
№1 |
|
Голоси відсутні | 0% |
№10 |
|
Голоси відсутні | 0% |
№11 |
|
1 | 50% |
№12 |
|
Голоси відсутні | 0% |
№2 |
|
Голоси відсутні | 0% |
№3 |
|
Голоси відсутні | 0% |
№4 |
|
Голоси відсутні | 0% |
№5 |
|
1 | 50% |
№6 |
|
Голоси відсутні | 0% |
№7 |
|
Голоси відсутні | 0% |
№8 |
|
Голоси відсутні | 0% |
№9 |
|
Голоси відсутні | 0% |
Загальна кількість голосів: 2 ( admin, Dj Os ) | |||
Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні |
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dentist
- Адміністратор
За роки, які я тут провів, більшість активних користувачів знають мене особисто. А такі як Ви, аноніми, активізуєтесь лише в період виборчої кампанії та за 2-3 місяці до неї, це вже звична річ. Що ви хочете своїми дописами сказати? Що при совку вам краще жилось, що якщо Шепетівка повернеться до совкового ладу все в місті зацвіте? (можу припустити, що ви ярий комуніст, геть взяли старий індекс міста). Міська влада фігня, ніхто нічого не робить? Сьогодні коли йде неоголошена війна, забрали багато пільг, тощо, але ж простіше сказати що це міська влада вийна, ніж визнати інше. Я вже десь писав і ще раз напишу. Винні в тому що в місті все розвалили, не я і не моє покоління. Винні саме ВИ, бо ви голосували на той час за совкових депутатів які і призвели до цього бардаку в місті в 90-х початку 2000-х.281040 пише: Так Ви ж,шановний,також не під власним ім"ям відписуєтесь.Вас теж можна вважати анонімом,як і більшість користувачів.Лише одна людина тут пише під власним ім"ям.Це власник і заодно модератор.А вибори можливо і будуть в жовтні 2017 року.От міська влада і хоче "паравозіком прокатіть",за державні кошти собі рейтинг підняти.Робилось би після виборів,можна було б вірити в добрі та чесні наміри.А так,нагадує ситуацію з "Лігою керівників" перед минулими виборами.
З.І.А,пробачаюсь,є ще один користувач під власним іменем.Павло Котенко.Сьогодні тільки побачив.
- 281040
- Старший учасник
- Дописи: 68
- Подяка отримана: 9
З.І.А що,люди які не мають бажання реєструватись,так звані аноніми,на данному ресурсі ізгої та непотріб не варті уваги?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- 281040
- Старший учасник
- Дописи: 68
- Подяка отримана: 9
- Dentist
- Адміністратор
Отже ви вважаєте, що реконструкція призначена через вибори? Перепрошую, але мер свободівець, з небесної сотні двадцять свободівців, Дзявульський свободівець і у вас після цього вистачає наглості казати про політичні ігри перед виборами?281040 пише: Дивна тут,на цьому форумі, особливість перекручувати та спотворювати думки людей.Здається я чітко висловив свою думку:зробити справу до виборів,чи після.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Не розумію, до чого це ?але мер свободівець, з небесної сотні двадцять свободівців, Дзявульський свободівець
Так само як і міська влада, активізується лише перед виборами. Також вже звична річ.аноніми, активізуєтесь лише в період виборчої кампанії та за 2-3 місяці до неї, це вже звична річ
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Скільки хочеш мене називайте піарщиком Полодюка, але ваші пориви обгидити те чого нема вже аж надто наочні. Може якщо хочете критикувати місцеву владу, то ліпше брати за приклад більш реальні проблеми?
- Автор теми
- Відвідувач
- Форум
- Рідне місто
- Новини офіційного сайту міста
- Громадське обговорення проектів реконструкції площі Героїв Майдану