- Дописи: 607
- Подяка отримана: 156
Боже, ти від нас ідеш??? І більше нічого не будеш триндіти про Енергоінвест? Блін, не знаю як Сімбіоз з Люкою, але я точно не переживу(((( (***тіпа повірив*****)Островський О.В. пише: Дістали, хай буде Енергоінвест - бідні жертви кривавого режиму, Полодюк- тиран деспот і дерибанщик. Островський - продажний журналюга. Це остання крапля, я повністю розчарований у вас, немає вже сил вас як дітей за руцю водити. Адіос
Не має. Мало того, він взагалі не має ніякого права взнавати як використовує свюї кошти абсолютно окрема і не прив'язана до міського бюджету юридична особа Енергоїнвест.Чи міський голова має далі спостерігати, як в той час коли лише одні бюджетні організації перерахували за тепло більше 5 лямів, вони розчиняються в повітрі.
А чого зразу "журналюга" - то? Яке слово негарне....Островський - продажний журналюга.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Це він так спеціальноА чого зразу "журналюга" - то? Яке слово негарне....
Я так і думав, що по першому слову запереченнь не буде))))))Михайло Ворончук JW пише:
Це він так спеціальноА чого зразу "журналюга" - то? Яке слово негарне....
Не варто, однозначно. Але є люди, які будуть це підіймати і підіймати.Воно варте наших образ і нервів?
Островський О.В. пише:
Опять 25....давйа ще раз по кругу обмусолимо те що вже 100 раз обговорювали. І да Славко ще ти забув разок спиати, буквально в понеділок у вайбері ти мене запитував і знову склероз?Борги енергоінвесту - то іх власна проблема. Чи місто вже готове взяти іх на себе?
От і добрались до головного. То як цьому запобігти? Людям по цимбалах як назвуть нашу "тєплосєть" - енерговінвест чи "трест рога і копита" - аби тепло було. Доречі ж - ні тарифи, ні тим більше якість послуг не зміниться ніяк від того що змінять власника "труб". А от гроші втрачати не хочеться. Як змусити державу не забирати з наших кишень гроші на погашення боргів приватної компанії? Тільки без матюків - можете пояснити?всі ці долги спишуться і покриються з ваших же карманів
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua