Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Угу, а на офіційний сайт вона з неба падає))))Островський О.В. пише: Некремлебот, хочу нагадати, що у нас тролінг також не вітається, тим більше такий бородатий. Якщо ти досі не в курсі, то в цьому розділі просто дублюється інформація з офіційного сайту, щоб такі як ти могли її прокоментувати. Ніхто сюди спеціально матеріали не пише
Не поминай імені Алоїза в сує, бо прокляну, Вася.Некремлебот пише:
Угу, а на офіційний сайт вона з неба падає))))Островський О.В. пише: Некремлебот, хочу нагадати, що у нас тролінг також не вітається, тим більше такий бородатий. Якщо ти досі не в курсі, то в цьому розділі просто дублюється інформація з офіційного сайту, щоб такі як ти могли її прокоментувати. Ніхто сюди спеціально матеріали не пише
Ну, про не вітающийся у вас, Олександра Першого, бородатий тролінг ти Василю (чи то пак вже знов Алоїзу) розказуй. А то він бідний до цих пір не в курсі і продовжує писати всяку хрєнь. Але оскільки він іноді вчасно критикує Енергоінвест, модератори йому нічого не кажуть))))
Блін, тепер аж спати не зможу,Алоїз пише: Не поминай імені Алоїза в сує, бо прокляну, Вася.
Дент, не плутай м'яке з теплим))) Я казав не про проплаченність, а про льготи під час бану (ну... давай будем чесними і порівняємо отриманий тобою в свій час строк зі строком того ж Ворончука, хоч правила ви порушили однаково). Все що треба було - бути з модератором в одній "струї". Нічого особистого, але що є то є. Ну, про Василя навіть мова не йде, його вже давно ніхто серйозно тут не сприймає, навіть банити якось незручно, тіпа в дитинки канхветку відібрати....Dentist пише: Якщо я буду критикувати енергоінвест, так само будеш казати, що я проплачений?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua