- Форум
- Рідне місто
- Новини офіційного сайту міста
- Відбулося засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради
Відбулося засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
На початку засідання головний спеціаліст управління освіти Людмила Басистюк доповіла присутнім про фінансування харчування учнів 1-4 класів, дітей соціально-незахищених категорій, учнів 5-11 класів з числа дітей, батьки яких беруть (брали) участь в АТО, навчальних закладів міста.
За словами Людмили Дмитрівни за кошти місцевого бюджету організоване харчування 210 дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям», учнів 1-4 класів, 118 учнів 5-11 класів з числа дітей, батьки яких беруть (брали) участь в АТО.
Керуючий справами Василь Рачук доповів членам виконкому про план роботи виконавчого комітету Шепетівської міської ради на І квартал 2016 року.
Далі присутні розглянули повідомну реєстрацію колективного договору Ремонтного вагонного депо Шепетівка.
Наприкінці виконком розглянув питання містобудування та архітектури.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Угу, а на офіційний сайт вона з неба падає))))Островський О.В. пише: Некремлебот, хочу нагадати, що у нас тролінг також не вітається, тим більше такий бородатий. Якщо ти досі не в курсі, то в цьому розділі просто дублюється інформація з офіційного сайту, щоб такі як ти могли її прокоментувати. Ніхто сюди спеціально матеріали не пише
Ну, про не вітающийся у вас, Олександра Першого, бородатий тролінг ти Василю (чи то пак вже знов Алоїзу) розказуй. А то він бідний до цих пір не в курсі і продовжує писати всяку хрєнь. Але оскільки він іноді вчасно критикує Енергоінвест, модератори йому нічого не кажуть))))
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Dentist
- Адміністратор
- Алоїз
- Учасник-експерт
- Дописи: 94
- Подяка отримана: 39
Не поминай імені Алоїза в сує, бо прокляну, Вася.Некремлебот пише:
Угу, а на офіційний сайт вона з неба падає))))Островський О.В. пише: Некремлебот, хочу нагадати, що у нас тролінг також не вітається, тим більше такий бородатий. Якщо ти досі не в курсі, то в цьому розділі просто дублюється інформація з офіційного сайту, щоб такі як ти могли її прокоментувати. Ніхто сюди спеціально матеріали не пише
Ну, про не вітающийся у вас, Олександра Першого, бородатий тролінг ти Василю (чи то пак вже знов Алоїзу) розказуй. А то він бідний до цих пір не в курсі і продовжує писати всяку хрєнь. Але оскільки він іноді вчасно критикує Енергоінвест, модератори йому нічого не кажуть))))
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Блін, тепер аж спати не зможу,Алоїз пише: Не поминай імені Алоїза в сує, бо прокляну, Вася.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Дент, не плутай м'яке з теплим))) Я казав не про проплаченність, а про льготи під час бану (ну... давай будем чесними і порівняємо отриманий тобою в свій час строк зі строком того ж Ворончука, хоч правила ви порушили однаково). Все що треба було - бути з модератором в одній "струї". Нічого особистого, але що є то є. Ну, про Василя навіть мова не йде, його вже давно ніхто серйозно тут не сприймає, навіть банити якось незручно, тіпа в дитинки канхветку відібрати....Dentist пише: Якщо я буду критикувати енергоінвест, так само будеш казати, що я проплачений?
- Dentist
- Адміністратор
- Форум
- Рідне місто
- Новини офіційного сайту міста
- Відбулося засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради