Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Оскільки продаж алкоголю неповнолітнім заборонений взагалі, уточнення часу в цьому пункті зайве.3) Здійснювати контроль за продажем алкоголю неповнолітнім у вечірній та нічний час із відповідною фото та відео фіксацією;
Ну, чого його так завзято всі підтримали зрозуміло з тексту деяких документів на фото: це була не ініціатива шкіл і т. д., це була відповідна реакція на поданий "зверху" лист №01 - 27/26 від 5 січня. Хотілося б побачити його повністю, бо дуже сильно підозрюю наявність якоїсь фрази на кшалт "розглянути і відповідь надати на протязі ... днів". І що ці школи мали відповісти? "У нас початок чверті на носі, нам і так є чим зайнятись крім зборів за вашими вказівками"? Ага, щаз)))))Павло Котенко пише: Не знаю звідки стільки завзяття для обмеження продажу алкоголю, хто цей процес так підтримує...
Павло Котенко пише: У всьому світі обмежень нема,а ми найбільш прогресивні - забороняємо...
Слухай, а давай наркоту легалізуэмо? Подейкують, самий прибутковий бізнес. Надходженнь до бюджету буде тьма...Павло Котенко пише: все буде продаватись поза касою і принесе недоплату в бюджет
ОТАКА МАТИ...
Жила та була собі на селі вдова старенька, а в тої вдови старенької та був собі сип удалець, молодий молодець...
Удова собі жила та й жила, до старості літ дожила, а неписьменності так і не ліквідувала.
— Куди вже нам? Хай молодші...
А хоч і неписьменна та вдова була, а любила, як чоловік їй вичитував було про вшестя, чи про Сарахвима Сарівського, чи про мироточиву голову чудотворную.
Підіпре було вона підборіддя долонею, схилиться й слухає...
Любила вдовиця написане послухати... От ударила революція... Помер старий...
Підріс синудалець, молодий молодець, і став у сільській Раді за діловода...
Прийде було синудалець, молодий молодець, додому із справами, сяде за стіл, на палець поплює й папірці різні перегортає...
А стара вдова край столу сидить, пряде прядиво коноплянеє...
— Почитав би ти, синочку, мені про щонебудь про цікаве!.. Як помер старий, ніхто мені вже й не вчитає ніколи, а сама не втну.
— Що ж я вам, мамо, прочитаю? Нема ж у нас ні про вшестя, ні про Сарахвима Сарівського, ні про мироточиву голову чудотворную...
— Нема, синку, нема... Ще старий, царство йому небесне, покурив, як ото бомаги не стало... Так почитай хоч щонебудь... Пишете ж ви там у сільраді, от і мені б почитав, що ви там понаписували...
— Так ми, мамо, протоколи пишемо.
— От би й притиколів тих почитав, а я б таки й послухала...
— Ото які ви, мамо... Ну, слухайте, коли так уже вам забажалося... От вам один протокол:
Слухали: Постановили:
Про те, що вікна в школі Вжити рішучих заходів, повибивані.
— Шибок, значить, синку, в школі катма?
— Ну да, мамо!
— Що ж ви вирішили там?
— Вжити рішучих заходів.
— Іч, як тепер... А помоєму б, отак краще було б: «Повставляти шибки в школі».
— Так то повашому... Ну, слухайте далі:
Слухали: Постановили:
Про культосвітню роботу. Вжити рішучих заходів щодо
поглиблення культосвітньої роботи на селі.
— Іч, як... «Вжити рішучих заходів щодо поглиблення»... Оті мені «рішучі заходи»... Хіба б не можна написати толком, що треба зробити, щоб оту саму, як пак її, справу налагодити?
— Та що ви, мамо, розумієте?
— Так я ж і кажу, що не врозумію, що ви там понаписували.
— А як же ж ви хотіли б?
— А так... Що треба робити, те й напишіть, а не одписуйтеся так, аби одписатися...
— Конкретная ви, мамо, женщина.
— Не знаю, яка вже я там, а пишіть толком, а то слухати не буду...
І одвернулась...
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua