Відбудеться засідання громадської ради
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
19 черв. 2015 00:34 #98897
від Dj Os
Відбудеться засідання громадської ради був створений Dj Os
19 червня о 14 годині 00 хвилин в малому залі засідань міськвиконкому відбудеться засідання громадської ради при виконавчому комітеті міської ради.
На порядок денний виносяться питання:
1. Про роботу дитячо-юнацької спортивної школи.
2. Про обговорення Закону України «Про добровільне об'єднання територіальних громад».
3. Про проведення в Україні часткової мобілізації.
4. Різне.
На засідання запрошуються члени громадської ради, представники інститутів громадянського суспільства міста, шепетівчани.
На порядок денний виносяться питання:
1. Про роботу дитячо-юнацької спортивної школи.
2. Про обговорення Закону України «Про добровільне об'єднання територіальних громад».
3. Про проведення в Україні часткової мобілізації.
4. Різне.
На засідання запрошуються члени громадської ради, представники інститутів громадянського суспільства міста, шепетівчани.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- gorobchik
- Учасник-експерт
Менш
Більше
- Дописи: 156
- Подяка отримана: 56
20 черв. 2015 16:59 #98953
від gorobchik
Відповідь від gorobchik у темі Відбудеться засідання громадської ради
Я б не сказала,що я зовсім не цікавлюсь місцевими новинами,але як взнати завчасно про засідання?Про них в газеті повідомляють,чи по телебаченню місцевому?Я чогось завжди взнаю,що вони були вже після їх проведення...І,мабуть, не тільки я,судячи з їх відвідуваності...Може б ви створили якусь окрему тему і там хоча б за пару днів повідомляли про подібні заходи?Газети місцеві купляю тільки при необхідності в оголошеннях,супутник "ШАНС" не ловить Я б відвідувала...
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
21 черв. 2015 00:24 #98959
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Відбудеться засідання громадської ради
Ну так я ж повідомив за 14 годин до засідання)) Треба ще раніше?
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
21 черв. 2015 10:58 #98972
від НЕкремлебот
Взагалі вважаю що треба, за дня два. Не всі ж сидять ночами на форумі, а дехто взагалі не кожен день з'являється. Та й час людям требя якось спланувати, в більшості і робота є, і день заздалегідь "розписаний", в останню мить не зламаєш.
ЗІ: Згідно закону про "Господарські товариства" об'ява про проведення загальних зборів дається взагалі за 45 діб)))))))))))))))
Відповідь від НЕкремлебот у темі Відбудеться засідання громадської ради
О пів на першу ночі)))) І якщо хтось зайшов сюди в обідню перерву цього ж дня - пабаам! - паравоз вже пішов))))Островський О.В. пише: Ну так я ж повідомив за 14 годин до засідання)) Треба ще раніше?
Взагалі вважаю що треба, за дня два. Не всі ж сидять ночами на форумі, а дехто взагалі не кожен день з'являється. Та й час людям требя якось спланувати, в більшості і робота є, і день заздалегідь "розписаний", в останню мить не зламаєш.
ЗІ: Згідно закону про "Господарські товариства" об'ява про проведення загальних зборів дається взагалі за 45 діб)))))))))))))))
Ці користувачі подякували: gorobchik
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
21 черв. 2015 13:45 #98978
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Відбудеться засідання громадської ради
Чуваки, моніторьте оф сайт. Я не прес секретар, хоча б подякували що зі своєї ініціативи ділюсь тим шо самому на очі потрапляє.
Ці користувачі подякували: gorobchik
- gorobchik
- Учасник-експерт
Менш
Більше
- Дописи: 156
- Подяка отримана: 56
21 черв. 2015 22:31 #98991
від gorobchik
я подякувала
не сваріться,просто реально,в кого не питала,ніхто про це засідання не знав...
Відповідь від gorobchik у темі Відбудеться засідання громадської ради
Островський О.В. пише: Чуваки, моніторьте оф сайт. Я не прес секретар, хоча б подякували що зі своєї ініціативи ділюсь тим шо самому на очі потрапляє.
я подякувала
не сваріться,просто реально,в кого не питала,ніхто про це засідання не знав...
Ці користувачі подякували: Dj Os
Час відкриття сторінки: 0.072 секунд