- Форум
- Рідне місто
- Новини офіційного сайту міста
- Онлайн-інтерв'ю з в.о. міського голови Михайлом Полодюком
Онлайн-інтерв'ю з в.о. міського голови Михайлом Полодюком
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Чи ви справді вважаєте, що Полодюк цілодобово слідкує за працівниками міськвиконкому?
Я то питання передам, але за одне інтерв'ю ніхто відповідь не дасть, це питання вимагає вивчення.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- nksh
- Старший учасник
- Дописи: 67
- Подяка отримана: 9
Вивчити питання для того, щоб потім у випадку підтвердження фактів когось із них покарати ? Як все складно! Не простіше , замість того, щоб гратись у пінкертонів, просто із завтрішнього дня заборонити поїздки для обіди, дачі та т.д. для всіх без винятку хто має такі привілеї ? У т.ч. і для керівників комунальних підприємств і звичайно показати це на власному прикладі.Dj Os пише: Я веду до того, що навіть якщо я задам такі питання, то відповідь буде прогнозована.
Чи ви справді вважаєте, що Полодюк цілодобово слідкує за працівниками міськвиконкому?
Я то питання передам, але за одне інтерв'ю ніхто відповідь не дасть, це питання вимагає вивчення.
- OIL
- Молодший учасник
- Дописи: 25
- Подяка отримана: 16
- на чому базуються тарифи на водопостачання, чому в Шепетівці вони найвищі?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Дійсно, нащо вивчати питання, якщо можна повірити на слово аноніму з форуму.Вивчити питання для того, щоб потім у випадку підтвердження фактів когось із них покарати ? Як все складно! Не простіше , замість того, щоб гратись у пінкертонів, просто із завтрішнього дня заборонити поїздки для обіди, дачі та т.д. для всіх без винятку хто має такі привілеї ? У т.ч. і для керівників комунальних підприємств і звичайно показати це на власному прикладі.
Якщо ти був свідком цього особисто, то будь ласкавий напиши в лічку своє ім'я та номер телефону, тоді це значно пришвидшить справу. В іншому випадку я тебе попередив, що миттєвої реакції чекати навряд чи варто.
- Відвідувач
Продлена строительная амнистия.nksh пише:
Цілком зрозуміло що питання по першому заму доволі не зручні. Не потрібно "переводити стрілки" в інший бік, не так багато питань поступило і тому думаю не складе великої проблеми Полодюку на них відповісти. Діалог має бути прямий і без звичних викрутасів. При великій складності для в.о. мера надавати відповіді щодо першого зама, ці питання можна ж сформолювати по іншому . Чому перший зам взагалі використовує службове авто у власних цілях ? Чи обід то службова справа ? Тішить те, що він у Рівному в кафе не обідає, щоправда може завтра йому це і заманеться. Вже давно пора відійти від цієї совкової звички. І загалом це проблема не тільки першого зама, а й Дрища що катається навіть на город у Славутському районі та інших , в тому числі і наших бідових комунальщиків.Dj Os пише: Шановні шепетівчани, інтерв'ю буде з в.о. міського голови, а не першим заступником. Будь ласка задавайте відповідні питання.
Якщо є велика потреба, то можна і організувати інтерв'ю з першим заступником.
13 января принят закон относительно приема в эксплуатацию объектов, построенных без разрешения на выполнение строительных работ.
Продлено до 31 декабря 2015 года действие нормы о принятии в эксплуатацию построенных без разрешения индивидуальных (усадебных) жилых домов, садовых, дачных домов, хозяйственных (приусадебных) зданий и сооружений, общественных зданий и зданий и сооружений сельхоз назначения I и II категорий сложности. Также установлен упрощенный порядок проведения технического обследования строительных конструкций и инженерных сетей для индивидуальных (усадебных) жилых домов, садовых, дачных домов общей площадью до 300 квадратных метров, хозяйственных (приусадебных) зданий и сооружений площадью до 100 квадратных метров. Обследование таких объектов проводится в ходе их технической инвентаризации с соответствующей отметкой в техническом паспорте.
Штрафные санкции не применяются.
ГАСК до 31 декабря 2015 года в течение 10 рабочих дней со дня подачи заявления собственниками (пользователями) земельных участков, на которых размещены объекты строительства, построенные без разрешения, по результатам технического обследования принимает в эксплуатацию:
- индивидуальные (усадебные) жилые дома, садовые, дачные дома, хозяйственные (приусадебные) здания и сооружения, построенные в период с 5 августа 1992 до 12 марта 2011 года;
- построенные до 12 марта 2011 года:
- общественные здания I и II категорий сложности;
- здания и сооружения сельхозназначения I и II категорий сложности.
Справки по телефону 0961732537. Когда у нас этот указ войдет в силу и кто им будет заниматься БТИ или назначенная группа или отдел .
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
1. Що робить влада міста для підвищення загального розвитку та долання "містечкового мислення" підприємців, аби "меценати" витрачали гроші не тільки перед виборами на облаштування криниць, доріг, церков, але й на розвиток "культурного шару" міста (без перспективи отримати відкат), а саме на:
а). літературно-мистецькі товариства (напр. - "Доля", куди входить понад 50 поетів),
б). учителів із нестандартним мисленням (без причетності до цього міськво чи районо),
в). композиторів (таких як В.Свінціцький із Шепетівки),
г). краєзнавців (наприклад - Андрій Артерчук із Судилкова, який написав книжку про Судилків, але шукає кошти щоб її видати)
д) книжки місцевих авторів,
е) науку (підтримка юних талантів шкіл).
- nksh
- Старший учасник
Я не говорив про покараня за минулі дії когось із посадовців , я пропоную зараз припинити цю ганебну совкову практику, коли службові авто використувуються не за прямим призначенням . Анонімність на це якось впливає? Чи то бачу лише я один ( у цій темі про це висловились вже двоє) і ніяк не обійдемося без персональних даних та фото-відео фіксації?Dj Os пише:
Дійсно, нащо вивчати питання, якщо можна повірити на слово аноніму з форуму.Вивчити питання для того, щоб потім у випадку підтвердження фактів когось із них покарати ? Як все складно! Не простіше , замість того, щоб гратись у пінкертонів, просто із завтрішнього дня заборонити поїздки для обіди, дачі та т.д. для всіх без винятку хто має такі привілеї ? У т.ч. і для керівників комунальних підприємств і звичайно показати це на власному прикладі.
Якщо ти був свідком цього особисто, то будь ласкавий напиши в лічку своє ім'я та номер телефону, тоді це значно пришвидшить справу. В іншому випадку я тебе попередив, що миттєвої реакції чекати навряд чи варто.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Потрібні конкретні свідки з конкретними іменами.
- nksh
- Старший учасник
- Відвідувач
Маю також запитання до мера...коли нарешті почнеться нормальна робота з молоддю. Всі ці змагання, турніри це звичайно добре...але в інший час хто дітьми займатиметься? Дітям елементарно ніде грати в баскетбол чи волейбол...площадок немає...спортзали всі гроші хочуть...мені грошей не шкода...але якшо діти хочуть кожен день бігати то виходить трошки важко
- Форум
- Рідне місто
- Новини офіційного сайту міста
- Онлайн-інтерв'ю з в.о. міського голови Михайлом Полодюком