- Форум
- Рідне місто
- Новини офіційного сайту міста
- Шепетівчани відзначили 20-у річницю переломної історичної віхи в державотворенні України
Шепетівчани відзначили 20-у річницю переломної історичної віхи в державотворенні України
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Dentist
- Адміністратор
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
- Bemba
- Старший учасник
- Дописи: 48
- Подяка отримана: 3
Це у них автотренінґ такий: Янукович - наш президент, Ядуха - наш губернатор, Сірожа - також самодур...Filini;73906 пише: Подивився сьогодні я по ТРК "Шанс" цей мітинг, скажу я вам жалюгідне видовище. Подивившись в очі учасникам мітингу читається лише одна думка "Що я тут роблю?". Особливо смішить привід - відзначення 20-ї річниці Всеукраїнського референдуму в питанні проголошення незалежності України, в той час як люди тримають транспоранти в підтримку партії регіонів, а також з написами "Янукович - наш президент". Сірожа явно мавпує свого шефа Ядуху, який також збирав бюджетників, щоб вони кричали гасла в його підтримку. Але хотілось би нагадати, що минулий раз бюджетники попали під арт-обстріл яєць та зневажливі погляди людей, рано чи пізно така участь чекає і шепетівських горе-мітингувальників.Такі штучні мітинги лише показують, що Гандонюк готується зазделегіть до акцій протесту, він боїться людей, а тому хоче за прикладом Ядухи стравити людей один на одного. Можу припустити, що фінансування з області більше не буде, а так як все наше виробництво занедбане, то шепетівчани нарешті побачать реальну картину керування сірожи. Відчуваю після новорічних свят нас чекають дуже багато цікавих подій.
,,Najväčší darček, ktorý môžeš niekomu dať je tvoj čas... pretože keď niekomu daruješ čas, daruješ mu kúsok života ktorý už nevrátiš "
- Demchuk
- Платиновий учасник
- Дописи: 379
- Подяка отримана: 35
[SIGPIC][/SIGPIC]
- Форум
- Рідне місто
- Новини офіційного сайту міста
- Шепетівчани відзначили 20-у річницю переломної історичної віхи в державотворенні України