Відбулись громадські слухання
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Пропозиції будуть донесені, на них буде добре покладено болта:ag:Усі пропозиції зафіксовані в протоколі громадських слухань та будуть донесені до депутатів міської ради на засіданнях постійних комісій міської ради. Після опрацювання пропозицій на сесії міської ради будуть прийняті відповідні рішення.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Не бійся!
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- LuK
- Адміністратор
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
До мене один раз гості приїхали без попередження о 22.30. Поїхав у "Вопак", а там продають спиртне лише до 22.00. А гості такі, з якими без водяри і говорити нема про що. Чому я на чесно зароблені не можу собі купити пляшку тоді, коли захочу? Повбивав би тих депутатів Шепетівської сільради...LuK;69520 пише: від того менше пити не стануть)
Не бійся!
- LuK
- Адміністратор
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Lego
- Платиновий учасник
Это они с контрафактом борятся так)))Ничто не мешает купить спиртное до 22:00.А самогонІвку гнали, гонят и будуть гнать... и если уж бороться, то начинать надо именно с самогонщиков-барыг, а не с супермаркетов. Я уже молчу о том, из какой каки могут гнать "оковиту". ИМХО.GoBLin;69526 пише: ...скоро во всех ларьках запретят водку продавать))) онли магазины)))) а в подальшем онли супермаркеты)))Слышал что ограничение на площадь торгового места ставлят) если не дотягивает по площади до какой то нормы) водку продавать запрещаецо))