Якість послуг Київстар
- Lego
- Платиновий учасник
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
бо заколебалась поповнювати рахунок щодня
- Dentist
- Адміністратор
60 чи 65 грн місячна абонплата (але беруть ще за якісь там пдв, пенсійний) поповнюю на 70 грн.
Йде 25 годин на Киїстар, Діджус, Білайн, 50хв на інші абоненти та стаціонарні телефони, 200 смс та 100мб трафіку, влаштовує, але буває не вистачає хвилин, бо ці 25 годин можу проговорити за 2 тижня) але якщо без фанатизму то вистачає на місяць, але вже давно не бачив його в списку тарифів
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Lego
- Платиновий учасник
Наверное тогда, когда в Шепетовке появится хорошая альтернативаDj Os пише: 100% в мене на зв'язок уходе максисумум 30 грн в місяць. Сіки ше люди будуть кормити цього зажравшогося оператора тільки тому шо "у мене ж всі на Київстарі звонять"?
- Dentist
- Адміністратор
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Ти шо гоніш? Той же лайф - альтернатива, якщо інтеретелком хтось не може подужати. А всі ці розмови шо у мене всі на Київстарі лише відмашки...я 3 роки сидів да діджусі і нічого, коли почали заганятися з тарифами перейшов на лайф..спочатку друзі також бурчали, але потім самі на лайф перейшли.Lego пише:
Наверное тогда, когда в Шепетовке появится хорошая альтернативаDj Os пише: 100% в мене на зв'язок уходе максисумум 30 грн в місяць. Сіки ше люди будуть кормити цього зажравшогося оператора тільки тому шо "у мене ж всі на Київстарі звонять"?
- Dentist
- Адміністратор
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор