Книги , які має прочитати кожен українець
- vica07042012
- Старший учасник
- Дописи: 68
- Подяка отримана: 15
то просто-напросто художня казочка про князів, один з яких був народжений не тільки матір"ю-служницею, а ще й до того - напівжидівкою( мова йде про Володимира- Ясне сонечко, як його називають)! звичайне вихваляння князьків!LuK пише: якось читала трилогію Скляренка. "Святослав", "Володимир", "Ярослав"
яка ваша думка з приводу цієї книги?хто читав?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- odin
- Адміністратор
Я. мене поперло, але тоді я був ще малим, зараз не знаю, як би сприйнялосьLuK пише: якось читала трилогію Скляренка. "Святослав", "Володимир", "Ярослав"
- odin
- Адміністратор
vica07042012 пише:
то просто-напросто художня казочка про князів, один з яких був народжений не тільки матір"ю-служницею, а ще й до того - напівжидівкою( мова йде про Володимира- Ясне сонечко, як його називають)! звичайне вихваляння князьків!LuK пише: якось читала трилогію Скляренка. "Святослав", "Володимир", "Ярослав"
Так, не трогати предків Ярослава Мудрого!
- odin
- Адміністратор
Ну якщо вже для атеїста - но ні православ'я ні рідновірство. а про Дао нічого немає ?Si Rozha пише: Світлої пам’яті професор Володимир Шаян є автором ідеї відродження дохристиянських вірувань в Україні, а Лев Силенко, хоч і занадто уваги приділяє власній персоні, але дає багато раніше невідомого фактичного матеріалу як з історії України вцілому, так і з історії релігії зокрема. Вказані мною книги спонукають до того, щоб задуматись над тим, чому українці вірять, що жидівська дівчина народила їм бога, а про рідних Богів нам варто забути... Названі книги будуть корисними навіть для українця-атеїста, бо для українця набагато природніше бути атеїстом, аніж християнином...
- odin
- Адміністратор
#ляяяяяяяяяяяяяяяяSi Rozha пише:
odin пише:
так. написали б про що книжка і т.д.GoBLin пише: А может напишете, почему эти книги дожен прочитать каждый украинец?
Он куча хомяків радять читати Дереша -- а читати то по суті немає чого.
Друже Одіне, ти дай знати чи палиця а ля доктор Хаус для тебе ще актуальна при святкуванні Нового Року, бо Алоїз порожняк нє ґоніт...)))))))
я ж писав, що палку треба до 21 обійшовся інвалідкою за 15 грн.
fotki.yandex.ru/users/ua-rik/view/463048/
- vica07042012
- Старший учасник
- Дописи: 68
- Подяка отримана: 15
Проти князя Святослава та князя Ярослава Мудрого я не маю нічого проти! Святослав- найхоробріший із князів! Ярослав Мудрий підняв рівень культури нашої країни до небачених висот, зробив її відомою всім! а от щодо Володимира є дуже багато "але"!odin пише:
vica07042012 пише:
Так, не трогати предків Ярослава Мудрого!
- Dentist
- Адміністратор
- Відвідувач
Частина повідомлення прихована від гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб побачити її.
- Irina-Jabyak-vkontakte
- Новачок
- Дописи: 7
- Подяка отримана: 0
Частина повідомлення прихована від гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб побачити її.