Доля кінотеатру імені Островського
- Dentist
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Кінотеатр штука потрібна, але місто не має коштів щоб його відновити. Були вже потенційні інвестори з Дубно та Полонного, але ніхто не хоче брати зобов'язань по реконструкції приміщення. Всі хочуть дати їм в оренду приміщення вже зараз, а ремонт вони вже зроблять якось потім, не хочуть брати на себе чітких зобов'язань і підписувати договори з чіткими часовими рамками.
- voldemarchik
- Новачок
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0
- Автор теми
- Відвідувач
- 281040
- Старший учасник
- Дописи: 68
- Подяка отримана: 9
Dentist пише: Народ, візьміть собі в оренду той Кінотеатр і зробіть з нього лялечку, яка б ще й дохід приносила.
І це відповідь депутата?!!!Браво!!!Гідний обранець народу.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Symbioz
- Платиновий учасник
Як на мене, сумнів та основне побоювання щодо оренди даного приміщення полягає в тому, що в нас в місті надто перемінлива влада, сьогодні одні - карли-маркси, завтра-інші (при чому ні ті ні інші нічого не роблять - дивлячись, що на кінотеатр, що на дороги, ги-ги). Тому зараз взяти бідівлю/приміщення в оренду, вкластись і через два роки втратити - як то кажуть -на*уй надо)))
Проте, я особисто не бачив умов договору оренди - тому робити якесь заключення не буду. Якщо хтось має ці умови - викладіть на загальний розгляд. Мо, найдеться серед нас інвестор) - візьмемо, та й зробимо кіно у місті)))
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор