Де можна придбати книжку?
- LuK
- Адміністратор
Купую або у Букшоп (там великий вибір але ціни...)
або Навчальна Книга Богдан ( інтернет-магазин видавництва,дуже багато шкільної літератури по цінам друкарні,в магазинах такі книги вже набагато дорожче,) В кого є школярі - дуже раджу!!!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Yuriud
- Молодший учасник
- Дописи: 23
- Подяка отримана: 0
Приходится повышать уровень самоидентификации в этом мире с помощью электронных приспособлений.
- odin
- Адміністратор
Навчальна психологічна чи бізнес книжка (якісна) коштує не менше 100-150 грн. Видавництво Пітер продає дешевше - але куча гімна, як правило. Альпіна і "Іванов, Манн і Фербер" випускають досить якісні екземпляри, але дорого (і на торрентах хрін знайдеш).
Про художню - не знаю.
- Правда Матка
- Старший учасник
- Дописи: 67
- Подяка отримана: 41
- Yuriud
- Молодший учасник
Когда безработица и нищета, то самовыражаться молодежи остается только в кабаках, а не в библиотеках. И отсутствие спроса населения к интеллектуальному развитию, зависит целиком от государственных управленческих структур. Это же очевидно. Так что не сарказм это, а самый что ни на есть очевидный факт.odin пише: Нафіга оцей сарказм? Є куча книжок, видавництв, авторів. Якісні книжки крім петрівки і деяких книжкових супермаркетів , правда, не купиш. Але не через "господ і рабів", а через ціну і відсутність попиту. Тут швидше "раби" клали великий болт на читання.
- Yuriud
- Молодший учасник
Обана, ВО"Свобода" детектед. Я пользовался этим ником когда ты еще под стол пешком ходил и про juden слыхом не слыхивал. Теперь он для меня дорог чисто принципиально.Правда Матка пише: Сарказм властивий для більшості тих, хто самоідентифікується так, як Yrjuden...)))))
- Правда Матка
- Старший учасник
- Yuriud
- Молодший учасник
- odin
- Адміністратор
Величеного болтяру я клав на державу -- ні через неї ні через будь що інше я не почну самовиражатись "в кабаках". А те що існує література - це факт. І цільва аудиторія на неї є також.
- Правда Матка
- Старший учасник