Де можна придбати книжку?
- Відвідувач
Добавлено в 11:07
Предыдущее сообщение было написано в 11:05
Я пользуюсь www.mirknig.com , webreading.ru/ , если тут чего-то нет - просто поиском.artur;56471 пише: А на яких сайтає є хороша література, де можна качати?:bf:
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
- Відвідувач
Буде, але не буде масштабувати. Це при продажній прошивці, можливо це і лікується, але мені цей дешевий не подобається, тому що:а) для того щоб долізти до карточки, треба вскривати корпус (відкрити задню кришку);б) все керування виведено на джойстик та дві кнопки, що дуже ергономічно але не завжди зручно, для доступу до деяких функцій треба входити меню-підменю-підменю-підменю-функція;в) не підтримується гаряча заміна карточки (треба перегружати рідер);г) формат "мікроСД" вимагає або підключення через кабель (низька швидкіть, іноді глюки) або наявність перехідника. Проста СД-шка єлементарно вставляється в той же ноут або стандартний картрідер;д) шість дюймів трохи незручно сидять в руці, треба діяти обома руками. П'ятидюймовка лежить як влита і легко листається як лівою, так і правою рукою. Це так, навскидку. Є ще деякі проблеми з ПЗ, але це я не вказував, бо можна виправити перепрошивкою. e-ink - це технологія "електронних чорнил". Вона відповідає за енергозберігання та яскравість зображення, а не за міцність екрану)))) Там матриця на вигляд така сама як в ноутах, можна продавити (я свій перший продавил локтєм. Після цього ношу тільки в жорсткому чохлі, є в комплекті).jaruto;61524 пише: а PDF той дешевий читати буде?хотылось би з e-ink екраном,говорять вони не б'ються
- Відвідувач
Недавно зареєструвався на alvinel.ru/ Сайт невеликий, але є досить унікальні старі видання, починаючи з перших років минулого сторіччя. Правда, література доволі специфічна, не розважальна.artur;56471 пише: А на яких сайтає є хороша література, де можна качати?:bf:
- ZzZ
- Елітний учасник
- Дописи: 281
- Подяка отримана: 0
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- LuK
- Адміністратор
- makar75
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
- ZzZ
- Елітний учасник
- Дописи: 281
- Подяка отримана: 0
до речі , прочитав вже сорінок 120 "Чорного Ворона", дуже захоплююча книга , легко читається ...прочитаю ,можу комусь дати почитати :df:ZzZ;64231 пише: Зайшов у "Корчагінець" і був приємно вражений ,коли побачив на полиці українську літературу__наприклад:"Чорний Ворон" Василя Шкляра ,"Записки українського самашедшего" Ліни Костенко .... придивився ,знайшов Григорія Клімова "Імя моё легіон","Божій народ","ПРОТОКОЛЫ СОВЕТСКИX МУДРЕЦОВ "
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]