Поставити віндовс
- PAMIDORVIP
- Елітний учасник
- Дописи: 307
- Подяка отримана: 53
ага самому интересно))))GoBLin пише: Ого)) страсти прям какие
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
сходили б на пиво
і мірдружбажвачка...
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Або ще гірше - переставлять вінду один одному... )))GoBLin пише: Ага, набухаются - еще передушат друг друга
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
не обхватить шию. однозначно.....GoBLin пише: Ага, набухаются - еще передушат друг друга
та мабуть вагова категорія не та..... але побухати ідея дотепна, мож і полігчає
- Vent
- Платиновий учасник
Anykey пише:
Або ще гірше - переставлять вінду один одному... )))GoBLin пише: Ага, набухаются - еще передушат друг друга
Дисвись шо тобі обоє одночасно не переставили...
папахивает групавухай
- Відвідувач
Они ж прграмёры, как начнут мериться переставлялками - забудут и про тебя и про групповуху)))))
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
Сосед с коннектором пише: Єникей, не баись!
Они ж прграмёры, как начнут мериться переставлялками - забудут и про тебя и про групповуху)))))
Не программеры, а тыжпрограммисты - это важно
- Відвідувач
Також
Та то не показатєль. У мене, наприклад, встановленна в 2007-му році "зборочка" до сих пір працює, хоча внутрєності компа - жах аккуратіста (ну лєнь мені його чистити, процессор температурний режим витримує і ладно), стяжки взагалі жах. Рік тому правда система переїхала на новий процессор і прийшлось драйвери підчистити, ібо ХР сильно прив'язана до заліза.vasyok пише: Зняти дані клієнта, поставити чисту систему, скачати потрібні драйвери з нету, поставити необхідні проги, це все обновити, видути технічним пилесососм всю пилюку, вкласти провода і постягувати їх стяжками і тестанути у мене це все займає від 2 до 4 годин, у мене система ХР працювала з 2007-по 2012 рік, він7 3 2012 до цих пір
Мо я щось роблю не так?
з.ы. А те, що робить Вент не є переустановкою вінди. Це фактично комплексне обслуговування ПК. Вообщє нєгоже компу, який принесли для переустановки вінди, у внутрєності лізти. Є ж люди, які не люблять коли їм міняють шлєйфи і чіпляють все на стяжки.
- Vent
- Платиновий учасник
А по чесноум Я так багато як ви кажете лишнього роблю тількі тому - що ма багато часу, все роблю там де живу, дуже дотошний аж занадто до дрібниць, просто от хекуй делати і в мене дійсно багато всякіх батарейок шлейфів і т.п. ну люблю Я це, і це не є мохм заробітком, а просто справа, колись професійна, а до того ще колись хобі, а зараз від скукі на пенсії люблю зліпити з гамна канфетку, тому і багато додаткових оперцаій.
Гроші якшо і беру то ті самі шо й за двох годину перевстановлення інші, хоча матеріалів і часу витрачаю більше, але Я нікому не конкурент, роблю тілкі в тих випадках якшо дуже сильно попросять і Я схочу. Ну назвіть мене альтруїстом чи як воно там. Це все от скуки і нехер делать ночами особено коли безсоння.