Мийка самообслуговування обраховує!!!!
- myron
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dentist
- Адміністратор
а можна поцікавитись, за кого з депутатів ви мене прийняли?)))Либерман пише:
Все вірно, депутат місцевої ради не є держслужбовцем і не отримує за свою роботу зарплату. Тут Іван помиливсяDentist пише: Я не є держ. службовцем і ніколи ним не був, тому точно жодної копійки не отримую від вас.
Мирончук, ну звідки вам знати, що проблеми мого міста я не бачу, ви рились в мене в голові?
Іване, цікаво, ви хоч платити ті податки?
- либерман
- Платиновий учасник
- Дописи: 390
- Подяка отримана: 52
Чому зразу прийняли? Так, робоча версіяDentist пише:
а можна поцікавитись, за кого з депутатів ви мене прийняли?)))Либерман пише:
Все вірно, депутат місцевої ради не є держслужбовцем і не отримує за свою роботу зарплату. Тут Іван помиливсяDentist пише: Я не є держ. службовцем і ніколи ним не був, тому точно жодної копійки не отримую від вас.
Мирончук, ну звідки вам знати, що проблеми мого міста я не бачу, ви рились в мене в голові?
Іване, цікаво, ви хоч платити ті податки?
- либерман
- Платиновий учасник
- Дописи: 390
- Подяка отримана: 52
Все ж краще диванний детектив ніж диванний "журналіст"О В Островський пише: Ржу з диванних детективів Дента то в держ службовці записують, то в депутати.
Ну ніяк не хочеться вірити, що вас тут за галайок тримають не через якийсь шкурний інтерес.
- Dentist
- Адміністратор
вже другий раз мене, чогось, сприйняли як депутата міськ. ради)))Либерман пише: Чому зразу прийняли? Так, робоча версія
- Dentist
- Адміністратор
Саме прикро в тому, що до мийки ніяких претензій, якщо люди "свято вірять, що їх не дурять" і не перевіряють чеки та інше, значить люди не відносяться до цього серйозно. Розумні люди зроблять зауваження, або просто перестануть нею користуватись і ніяких більше питань не буде.Віктор Мирончук --- пише: А мийка все дальше дурить Шепетівчан при чому без попередження !!! Права споживача ніхто не порушує??????
Я коли заходжу в магазин і бачу одну ціну на ціннику, а в касі вона інше, здебільшого лишаю товар на касі і йду в інший магазин, просто принципово.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Так собі підколка. Цей "диванний" журналіст здобуває інформацію із перших вуст та полів, а не у вічно невдоволених та всезнаючих галайок.Все ж краще диванний детектив ніж диванний "журналіст"
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Це типу "похвали мене моя губонька, бо хто ж похвалить")))О В Островський пише:
Так собі підколка. Цей "диванний" журналіст здобуває інформацію із перших вуст та полів, а не у вічно невдоволених та всезнаючих галайок.Все ж краще диванний детектив ніж диванний "журналіст"
Ви ж перші почали називати людей ,які тут спілкуються : диванниками, виходить ви теж такий самий як і ми раз тут спілкуєтеся.
Вже друга ваша фраза : галайки. Був би я модером дав би вам останнє попередження.
Нє гоже якось.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Щодо мийки, то я не розумію в чому кіпіш? Не подобається? - йдіть до конкурентів. З чого ви взяли, що вам хтось чимось зобов'язаний?
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Тут люди висвітлюють проблеми в місті та міста. Чим менше їх буде ,тим менше буде тем на зразок цієї.