Алої3 пише: То не віскі, а лікер - на етикетці олень з хрестом на голові.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
ВОДОКАНАЛ пише: На виконання рішення сесії міської ради від 08.04.14р."Про дострокове розірвання концесійного договору," виконавчий комітет Шепетівської міської ради, своїм рішенням від 30.04.14р. №79 повернув на баланс КП цілісний майновий комплекс комунального підприємства "Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства". До переліку основних засобів, які входять до майнового комплексу підприємства, згідно акту-передачі, зазначена споруда не входить.
Щодо прийняття у 1997 році даної споруди на баланс Водоканала, то в результаті проведеної перевірки архіву підприємства, документального підтвердження вказаної операції не виявлено.
Факт використання певний час частини будівлі (був встановлений насос для підвищення тиску води) заперечувати не буду, але це не доводить, що будівля належала Водоканалу, можливо це відбувалось на правах тимчасового користування. До речі, як колишній працівник заводу "Пульсар",Ви мали б пам'ятати, що за технологічним призначенням дана будівля класифікувалась, як ЦЕНТРАЛЬНИЙ ТЕПЛОВИЙ ПУНКТ і аж ніяк не "насосна".
Тому факт залишається фактом, на сьогоднішній день, дана будівля ні фактично, ні юридично не перебуває на балансі Водоканалу та до власності підприємства не відноситься.
ВОДОКАНАЛ пише: Підтримую на всі 100% !!!
Дійсно, цілий тиждень одні балачки, необхідно переходити від слів до дій, тому пропоную Symbioz спільну акцію по видаленню дерев; забезпечення відповідними засобами беру на себе; задоволенням особисто попрацюю, передзвони, домовимося коли.
Легкохоча для цього пропоную бути пристунім DjOs-у
А "я" це хто? Представтесь будь ласкаАкт прийому-передачі я підписував, і тому достовірно знаю не по домислам, що передавалась насосна.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua