Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Я вважаю те що я написав, а не те що ти нафантазував))))Dj Os пише: Ти вважаєш, що наявність інтернету та телевізору, якось можуть перекрити головні недоліки? Якщо в кав'ярні халтурять на каві, то це вирок закладу, який би там не був антураж.
Угу, і тільки ти знаєш як це поміняти і зберегти "дорогі творіння", от тільки гурьба ніяк не може зрозуміти генія)))))Dj Os пише: Друже, я написав розгорнутий відгук про заклад, щоб власники звернули на них увагу, якщо їм дороге їх творіння. Всі твої пошуки прихованих змістів в моїх дописах цікаві лише тобі.
Якщо тобі так там подобається - ходи і пиши свій аргументований відгук, ніхто не проти. Але не намагайся переставити акценти в моєму.
В суботній вечір там окрім нас не було нікого, я думаю ця оцінка красномовніша за будь які слова.
Еее... Це Ви зараз кому?))))LaCKy пише: ..... на місці власників, адміністраторів та іншого керівництва, я б прислуховувалась до думки споживачів. Адже ви працюєте у сфері обслуговування і ваш бізнес прямо залежить від попиту. Мені здається, у ваших інтересах враховувати думку клієнтів та робити все якнайкраще, а не влаштовувати дискусії про підтекст у відгуках!
Да ти шо?Кав'ярня пише:
Еее... Це Ви зараз кому?))))LaCKy пише: ..... на місці власників, адміністраторів та іншого керівництва, я б прислуховувалась до думки споживачів. Адже ви працюєте у сфері обслуговування і ваш бізнес прямо залежить від попиту. Мені здається, у ваших інтересах враховувати думку клієнтів та робити все якнайкраще, а не влаштовувати дискусії про підтекст у відгуках!
Проконсультуйтесь з Ос-ом, він майсерьки вичисляє хто пише, бо серед писавших в цій темі жодного власника... та іншого керівництва не було))))
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua