Який хліб ви полюбляєте?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
23 квіт. 2014 12:47 - 23 квіт. 2014 12:59 #90903
від Dj Os
Майже кожен день ми купуємо цей продукт, без нього майже ніколи не обходиться обід, термін його придатності рідко буває більше 3 днів. Цікаво хто якому хлібу надає перевагу?
Особисто я полюбляю сірий славутський карпічік , хлібець тримає марку вже багато років, дуже смачний і не швидко псується.
З ізяславського їм лише бородінський, їх круглий хліб мені не дуже подобається, дуже швидко починає кислити.
А ще іноді люблю себе побалувати заварних хлібом.
А який хліб і де купуєте ви?
Який хліб ви полюбляєте? був створений Dj Os
Майже кожен день ми купуємо цей продукт, без нього майже ніколи не обходиться обід, термін його придатності рідко буває більше 3 днів. Цікаво хто якому хлібу надає перевагу?
Особисто я полюбляю сірий славутський карпічік , хлібець тримає марку вже багато років, дуже смачний і не швидко псується.
З ізяславського їм лише бородінський, їх круглий хліб мені не дуже подобається, дуже швидко починає кислити.
А ще іноді люблю себе побалувати заварних хлібом.
А який хліб і де купуєте ви?
Останнє редагування: 23 квіт. 2014 12:59 ким Dj Os.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- odin
- Адміністратор
23 квіт. 2014 13:20 #90908
від odin
Відповідь від odin у темі Який хліб ви полюбляєте?
пару раз сам пік в хлібопічці, але набридло.
А який якого виробника хліб їсти мені якось побоку. Білий і сірий не їм взагалі. Люблю бородінський з всякими штуками (з горіхами, фруктами, висівками). І цільнозерновий подобається.
А який якого виробника хліб їсти мені якось побоку. Білий і сірий не їм взагалі. Люблю бородінський з всякими штуками (з горіхами, фруктами, висівками). І цільнозерновий подобається.
- kolbasnik
- Елітний учасник
Менш
Більше
- Дописи: 264
- Подяка отримана: 114
23 квіт. 2014 15:48 #90913
від kolbasnik
Відповідь від kolbasnik у темі Який хліб ви полюбляєте?
також полюбляю купувати Славутський кірпічик. а ще беру круглий бездрожжевий.. жінка з донькою їдять батон нарізний агро бізнесовський .
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
23 квіт. 2014 16:23 #90914
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Який хліб ви полюбляєте?
Мені агробізнесівський хліб взагалі не подобається, він не смачний і не черствіє підозріло довго.
А шо це за хліб такий бездрожевий?
А шо це за хліб такий бездрожевий?
- kolbasnik
- Елітний учасник
Менш
Більше
- Дописи: 264
- Подяка отримана: 114
23 квіт. 2014 21:33 #90919
від kolbasnik
Відповідь від kolbasnik у темі Який хліб ви полюбляєте?
бездрожжевий купую в ДРУЖБІ на першому поверсі. якшо непомиляюсь то Ізяслав його пече. агробізнесовський хліб неподобається а ось батони мені до смаку.
- Відвідувач
04 трав. 2014 12:33 #91050
від
Відповідь від у темі Який хліб ви полюбляєте?
бездріжжовий хліб обожнюю, купуємо на привокзальному базарі, магазин "Горизонт" та за "Горілочкою"(поруч із зупинкою).
- IhorMykolaiovych
- Елітний учасник
Менш
Більше
- Дописи: 286
- Подяка отримана: 90
07 трав. 2014 11:28 #91100
від IhorMykolaiovych
Відповідь від IhorMykolaiovych у темі Який хліб ви полюбляєте?
У магазині Анна на Старому шоссе жінка купує хліб на заквасці (так розумію бездріжджьовий) але не круглий, а довгий. Та ще привозять трикутний якийсь. Обидва варіанти приблизно по 8 грн (Жах.. а колись був близько 1 грн. ) . Не знаю як вони звуться і хто їх пече. Треба буде запитати у продавців.
Ще недавно був у Львові так тестю дали на пробу хліб по 20 грн за буханку І це була закупочна ціна, а йому аби продати потрібно було ставити його по 23-24 грн
Ще недавно був у Львові так тестю дали на пробу хліб по 20 грн за буханку І це була закупочна ціна, а йому аби продати потрібно було ставити його по 23-24 грн
Час відкриття сторінки: 0.064 секунд