Жах астматика в наших автобусах
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
11 бер. 2014 23:34 - 11 бер. 2014 23:35 #90327
від Dj Os
Жах астматика в наших автобусах був створений Dj Os
Сьогоднішня поїздка в автобусі мені запам'ятається надовго. У мене було враження, що я потрапив у шахту, а не в місцевий транспорт. В автобусі був декілька міліметровий шар пилу, більша частина якого звичайно літала в повітрі. Я ще хвилини 3 прокашлювався коли вийшов з автобуса, можете собі уявити шо було всередині. Що б в таких умовах могло статись з астматиками наприклад ліпше взагалі не уявляти.
У автобусах взагалі не проводиться вологе прибирання? Так дорого найняти одну технічку?
Фото був змушений зробити без спалаху, бо зі спалахом ви би побачили б лише димову завісу із пилу.
У автобусах взагалі не проводиться вологе прибирання? Так дорого найняти одну технічку?
Фото був змушений зробити без спалаху, бо зі спалахом ви би побачили б лише димову завісу із пилу.
Останнє редагування: 11 бер. 2014 23:35 ким Dj Os.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Symbioz
- Платиновий учасник
12 бер. 2014 08:37 #90331
від Symbioz
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Відповідь від Symbioz у темі Жах астматика в наших автобусах
Напиши номер маршрутки, марку автобуса та перевізника, людям потрібно знати.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
12 бер. 2014 19:13 #90336
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Жах астматика в наших автобусах
Та це була пятірка, один із цих великих автобусів. Я нажаль не знаю перевізника
Час відкриття сторінки: 0.051 секунд