Супермаркет "Наш Край"
- Galina
- Новачок
- Дописи: 10
- Подяка отримана: 7
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
В цілому супермаркет сподобався, але йому очевидно не вистачає площі, затісно там.
Порадували ціни, вибір продуктів і наявність кухні, жодний супермаркет до цього у нас її не мав.
Маю побажання: перемістіть крупи трошки далі від зелені та овочів, ближче до чаїв та кави, там як правило менше народу, таким чином буде менше тисняви. А ша позабирайте ці стелажі посеред проходу тіпа з носками і цукерками там якимись акційними, місця і так мало, а вони просто забирають простір.
Незрозуміла мені велика кількість охоронців в залі, камер недостатньо?
Добре шо є консультанти, сподобалась їх привітність, але деяким варто краще ознайомитись з товаром який вони представляють. Хлопчина в алкогольному відділі не був в курсі чи є у них армянський коняк, довелось знайти самому.
Дуже порадували помічники на касі, які допомагали пакувати продукти в кульки, реально дуже зручно і приємно.
В цілому мені сподобалось, сподіваюсь і надалі будете працювати на тому ж рівні. Єдине, шо стільки персоналу на таку малу площу трошки дивно виглядає. Але можливо коли народу буде трошки менше і пройде ефект новинки, то в залі і так стане комфортніше.
Лишив сьодні у вас майже 500 грн))
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Galina
- Новачок
- Дописи: 10
- Подяка отримана: 7
Тепер про розіграш: починаючи з 6 лютого по 8 лютого всі чеки, на суму від 75 грн. приймають участь в розіграші цінних призів. Потрібно на зворотній стороні чеку вказати свої контактні дані (прізвище, ім'я, по-батькові, номер телефону або домашню адресу), та вкинути чек в акційну скриньку яка знаходиться на касі магазину.
Сам розіграш по чеках відбудеться 8 лютого.
Початок урочистого відкриття супермаркету із перерізанням стрічки о 12.00.
Далі 0 13.00 відбудеться 1-й розіграш, о 13.30 2-й розіграш, о 14.00 3-й розіграш, о 14.30 4-й розіграш, о 15.00 5- розіграш ( суперприз LED-телевізор). Також буде проводитись безліч цікавих конкурсів та переможців нагороджуватимуть приємними подарунками.
Запрошую всіх 8 лютого та буду рада познайомитись.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Symbioz
- Платиновий учасник
Galina пише: Дуже прошу відписуватись про ваші враження: ціни, обслуговування, якість.
Відповідно будемо вчасно на все реагувати.
Чомусь завжди створюю собі враження від магазину по асортименту чаю, ковбасних виробів - поки нічого цікавого в Шепетівському магазині "Наш Край" не побачив. Чай та ковбасу там купувати не буду. Хоча може на початку роботи ще не весь асортимент виставлений.
Дуже подобається "Наш край" в м.Нетішин.
Прикольний "пекар" працює в магазині - завжди від нього відхожу з "пакованом" випічки - респект.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
1. Є мій улюблений кефір тернопільський і загалом з молочних продуктів є що вибрати. До речі "Вопак" підписав сам собі вирок, постійно підвищуючи ціни на мої улюблені молочні продукти, так що буватиму частіше в "Наш край".
Мінуси:
1. В шоці від вибору ковбас. Такої "трави" шепетівчани давно не їдять, бо в нас є значно ліпші вироби Шепетівського мясокомбінату з мінімумом хімії
- kolbasnik
- Елітний учасник
- Дописи: 264
- Подяка отримана: 114
проханнячко. якшо маєте можливість привезіть нормальний сойовий соус. щось справжнє а не хімоту з наклейкою НАВАРО
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Symbioz
- Платиновий учасник
Dj Os пише: Щось останній візит не дуже сподобався. Крабових палочок в асортименті не було, молоко лише одного виробника, на касі нагрубили. Що вже так швидко починаєм паскудитись?
Скажу те саме, в суботу зайшов в магазин зі списком покупок, вийшов без покупок - поїхав у Вопак, де повністю скупився.
Асортимент продукції взагалі "ніякий".
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.