Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Лучше филиал журнала "Форбс", чтоб знать кто сколько с3,14здил и кто на каком месте, ну, там, Гандонюки, Штены, Весёлые, итд-итпSposterigach пише: якби в Шепетівці був філіал газ. Нью-Йорк таймс
Sposterigach пише: Але де ж їй узятися? Тож тих, хто пишуть, у редакціях по 3-4 людини всього.
От за вами я теж спостерігаю. Вас чомусь завжди "тягне" до смажених фактів, повязаних з комуналкою, ЖКГ, повсякденням міста. Звісно, ці теми важливі, без них ніяк, але ж ми не хлібом єдиним живемо, хіба ні?
Ви мабуть гадаєте, що газети мають тільки те й робити, що владу критикувати? Думаю, люди і так усе бачать.
А от журналісти люди не дурні. Всі ці огріхи вони бачать. Але їхні матеріали на ці теми не подобаються власникам газет. ..
Влада дискредитує сама себе, вам лише потрібно не замовчувати факти. І не заспокоюйте свою совість тим що ніби то люди все бачать. Ви ближче до тіла, то ви бачите, а повірте 90% інших не бачать нічого.Ви мабуть гадаєте, що газети мають тільки те й робити, що владу критикувати? Думаю, люди і так усе бачать.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua