Перукарні
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
10 черв. 2013 17:03 #85816
від Dj Os
Хто де стрижеться? Які плюси чи мінуси у вашої перукарні?
Особисто я надаю перевагу перукарні Лонгі, що навпроти Щедрославу по Пр Миру. Дівчата-перукарі завжди привітні і хороше стрижуть. А сама перукарня гарно оформлена, на мою думку найкраще в Шепетівці. І функціонально там все також продумано добре.
Особисто я надаю перевагу перукарні Лонгі, що навпроти Щедрославу по Пр Миру. Дівчата-перукарі завжди привітні і хороше стрижуть. А сама перукарня гарно оформлена, на мою думку найкраще в Шепетівці. І функціонально там все також продумано добре.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- lamer85
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
06 січ. 2014 15:26 #88938
від lamer85
Мені сподобалось як стрижуть у "Сакурі" і в "девяткі" - я туди ще малим ходив стригтись (на Ст. Кон. шосе, 28) - а зараз там дівчата теж дуже непогано, як на мене, стрижуть. Про "Цирульню" - мовчу. Слід дуже довго реготатися з того, хто думає що там перукарня.
Ага - паяльніком.Dj Os пише: Народ, ви шо всі вдома стрижетесь чи шо?))
Мені сподобалось як стрижуть у "Сакурі" і в "девяткі" - я туди ще малим ходив стригтись (на Ст. Кон. шосе, 28) - а зараз там дівчата теж дуже непогано, як на мене, стрижуть. Про "Цирульню" - мовчу. Слід дуже довго реготатися з того, хто думає що там перукарня.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- lamer85
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
06 січ. 2014 20:46 #88941
від Старик Хотабыч
Відповідь від Старик Хотабыч у темі Перукарні
Знаю унікума,який взагалі сам себе стриже.Dj Os пише: Народ, ви шо всі вдома стрижетесь чи шо?))
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- kredit
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
- LuK
- Адміністратор