ВІДСТРІЛ НА ТРАВЛЯ СОБАК У МІСТІ!!!
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
- Ребята помогите найти телефон того кто отстреливает собак, я эту с**у найду он отстрелил мою собаку которую я оставил в дворе буквально на несколько минут когда пошол в магазин.
-И с**а перестрелял всех дворовских собак которые жили 3-4 года во дворе, и одну отстрелил и оставил мертвую во дворе дома, пришлось всем домом делать могилку
-Сьогодні, К.Маркса 88-90
-Першим ділом я набью йому морду .
-Я сам не бачив , казали що повидстрілювали точно незнаю як, вродь мужчина, за пару хвилин закинули в машину і уїхали.
а сьогодні мені сказали що райка біля будинків розкидує ковбасу з отрутою! це було приблизно 3 неділі тому. її б нею накормити....
Всім порада - щоб хоч якоссь перестрахуватись вигулюйте собак у намордниках.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
Розумію що їх розвелося багато і вони кусають людей - але ж не таким методами треба боротися, принаймні не отрутою під дією якої ще пів дня вони мучилися.
- Oleg Im
- Новачок
- Дописи: 3
- Подяка отримана: 0
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
А головне не можна допускати взагалі такого, щоб собака конала чи її вбивали на очах у дітей.
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
Oleg Im пише: Доброго дне, Кредіт Ти взагалі думаєш що пишеш???????? "Собак багато і вони кусають людей, але ......." Сидіти перед компом і "тіпа" розсудливо писати про якісь "тіпа" справедливість може кожен. По твому виходить що якщо тебе вкусила собака то вкуси ти її, так? А ти взагалі замислювався про подальшу долю тих людей про яких ти так легко пишеш?
Олег твоє бажання випендритися і хоча б щось написати на форумі здійснилося. Я розумію що пишу, читай уважніше - я обурююся тим що саме таким методом вбивали тварин і такі методи навпаки ще страшніші для нас перехожиш, так як тваринка може накинутися в стадії агонії. Хіба це нормально коли травлять отрутою після якої пів дня собаки бігали по дворі і скулили, піна з рота текла, дітки були налякані і засмучені...
- Oleg Im
- Новачок
- Дописи: 3
- Подяка отримана: 0
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
У нас же відстрілюють прямо на вулицях та отруюють разом з домашніми тваринами.
- Dentist
- Адміністратор
А взагалі собак добре побільшало, в парку трохи вештаються, то реально стрьомно ходити коли їх зграйка біжить і між собою гризуться, я за те що їх треба трохи ліквідувати, але робити це зранку, як раніше, щоб ніхто не бачив
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор