Якщо розказати правду про неправду, цікаво, як сприйме людина?

• Відвідувач
  • Відвідувач
11 квіт. 2012 07:51 #76488 від
Правильно, шановне товариство, це залежатиме від стану даної особи, суспільства, або "суб"єкта господарювання", чи по-модньому "платника податків". Одже...
Правильно, шановне товариство, це залежатиме від стану даної особи, суспільства, або "суб"єкта господарювання", чи по-модньому "платника податків". Одже...
Не завжди треба все казати, але завжди треба казати правду.
Якщо лікар-онколог скаже пацієнтові правду, яка є завжди найтяжчим кроком в житті лікаря, і пацієнта, – бо одні люди хочуть знати, що насправді відбувається в їхньому організмі, а інші бояться правди і ховаються від неї.
Наприклад: один хворий після почутої правди акумулює всі сили і виліковується, інший падає духом: опускає руки, оголошує себе хворим і мучить себе, а також своїх близьких.
Суспільство втомлене від брехні, але відмахується від балвана-правдолюба, який заявляє на всю країну про граматичні помилки іншої людини. (Конституція Ющенка була вся червона від граматичних помилок).
1. Тимошенко – категорично проти підвищення ціни на газ для населення, притому не розголошує правдивого стану в забезбечені газом промисловості, а також чому раптом (після підписання угод) економіка України стала збитковою.
Чому, говорячи слово "населення", забуває слово " промисловість"?
Промисловість, саме промисловість-виробництво забезпечує життєдіяльність організму, яким є "населення" – це ланки одного ланцюжка.
2. Ющенко – наполягає на підвищенні ціни на газ. Але він не говорить – для кого, і в якому процентному відношенні.
Чому обидва – і Тимошенко, і Ющенко, – бояться розділити населення, яке "підв"язане" до систем "Центрального теплопостачання" і є донором "Теплокомуненерго" (без права на від"єднання) – і населення, яке напряму споживає газ на опалення або підігрів води.
То про яке населення іде мова? Чи населення – це щось віртуальне? тобто хто як хоче, так себе і ототожнює...
Де закінчується правдолюбство і починається хамство?
Не хочеться перераховувати тих, хто вчора кричав про "покращення житя вже сьогодні", а прийшовши у владні коридори, зайнявся речами, які повністю протилежні обіцянкам.
Політична брехня врізалась в мозок, в'їлась в душу цілому поколінню, але ще перейде і підростаючому поколінню, яке стало заручником брехні.
Можна бути переконаним, що в момент висування звинувачення злодійкуватий політик миттєво закричить про політичне замовлення, про утиски національних інтересів, про ворогів,
найнятих для підриву авторитету, та інші вигадки на тему "я чесний".
Скільки ж правд навкруги? Який правдивий стан речей в Державі?
Чому так багато бідних? При таких високих соціальних виплатах: субсидії, допомога малозабезпеченим, пільги на комунальні послуги та інші державні блага, які роздаються із депутатського плеча...
Якщо так багато бідних, то хто заробляє на "державні" виплати, при зупинених виробництвах?
Святе Письмо нас застерігає від брехні. (Євангелія від Івана, 8: 44-45)
В правді не встояв, бо правди нема в нім. Як говорить неправду, то говорить зо свого, бо він неправдомовець і батько неправді. А Мені ви не вірите, бо Я правду кажу.
Брехати – значить визнавати перевагу того, кому ви брешете (Семюель Батлер).
Отже, політики визнають перевагу народу, але спинитись в своїй брехні не можуть? отже, – брехня є хвороба?

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• printf
  • printf аватар
  • Учасник-експерт
  • Учасник-експерт
Більше
11 квіт. 2012 09:41 #76489 від printf
Я всегда говорил и говорить буду , народ в массе своей ленив а потому сам виноват что позволяет с собой так поступать . В теме о визите Тягнибока в Шепетовку я на примере с Дантистом показал что нужно прижать к ногтю чтобы заставить исполнить свои обещания . Всякая власть абсолютно одинакова , и только от народа зависит как она к нему относится .

if( sizeof( (*) (*) ) >=2){ ShowMessage("BUST!!!");}

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
11 квіт. 2012 15:45 #76511 від Dj Os
printf не видавай бажане за дійсне, з боку це геть не виглядало ніби ти когось якось прижав.
А по поводу народу повністю згідний. Народ розлінився думати, він привик тупо пахать не питаючи. Саме страшне те шо не видно шляхів вирішення цієї проблеми. Як тільки знайдеться людина яка зможе заставити людей думати, тоді і країна відразу зміниться разом з владою. А поки шо з України емігрувало 6 000 000 людей. Україна посідає 5-е місце у світі серед країн з найбільшою кількістю емігрантів.

• Відвідувач
  • Відвідувач
11 квіт. 2012 16:23 #76512 від
І ви в це справді вірите?

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
11 квіт. 2012 16:42 #76518 від Dj Os
А чому не вірити? Це дані дослідження Світового Банку

• Відвідувач
  • Відвідувач
12 квіт. 2012 15:18 #76528 від

printf пише: Я всегда говорил и говорить буду , народ в массе своей ленив а потому сам виноват что позволяет с собой так поступать . В теме о визите Тягнибока в Шепетовку я на примере с Дантистом показал что нужно прижать к ногтю чтобы заставить исполнить свои обещания . Всякая власть абсолютно одинакова , и только от народа зависит как она к нему относится .

Бородач, ТИ МЕНЕ ТАМ ПРИЖАВ?))) МУХАХХАХАХАХАХАХАХА я тобі вже там писав і сказав, на твій гавк не відреагував, а відреагував на прохання ДЖ ОС-а. Великої думку про себе маєш))))

Час відкриття сторінки: 0.068 секунд
0
репостів
0
репостів