Прикро вразила робота ветаптеки

• Відвідувач
  • Відвідувач
10 квіт. 2012 15:10 #76466 від
Сьгодні була дуже прикро вражена роботою ветаптеки, що на вул. К.Маркса (поблизу м. "Дружба"). Думаю не всі знають, що на території району швидко поширюється хвороба серед курей. Моя мама сьогодні вирішила прокунсультуватися з працівниками аптеки і придбати якісь ліки, якщо, звичайно, вони знають що це за хвороба і як її лікувати. Продавець з ветаптеки запевнила, що знає, що це за хвороба і порекомендувала ліки, які застосовуються для профілактики хвороби, до того, як птиця захворїє.
Коли я побачила дома ці ліки перше питання було: " З яких це пір антибіотики використовують для профілактики?" Пошукавши інформацію у інтернеті, я взагалі була шокована : препарат ТРОМЕКСИН взагалі заборонений до використання у курей- несучок, так як накопичується у яйцях. Тобто, яйця курки, один раз пролікованої тромексином, стають непридатними до вживання протягом усього курячого життя.
Здавалося б незначний інцидент... А далі я подумала: скільки господинь, що мають курей, та не мають інтернету вже купили цей препарат? Скільки з них годують непридатними до вживання яйцями свої сім"ї, а скільки продали на базарі?
Цікаво, це бажання за будь-яку ціну продати що-небудь, чи елементарна халатність і безграмотність?

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
10 квіт. 2012 15:51 #76467 від Dj Os
Дякую за відгук....а можна точніше де ця ветаптека? Бо я для свого домашнього улюбленця купував безпосередньо в дружбі...це не та?

• Відвідувач
  • Відвідувач
10 квіт. 2012 16:43 #76471 від
ні, це не та. Моя "улюблена" знаходиться в будинку поряд. Не можу знайти адресу, тому опишу "на пальцях"; Ящо стати обличчям до входу в "Дружбу", то в будинку зліва знаходиться "ветеринарна аптека", вивіска коричнева з білим написом.
До речі, сьогодні сусідка розповіла ще одну історію про ту ж аптеку. Кілька тижнів тому купила ліки для свині, сказали - зробити укол. Добре, що свиня не піддалась і укол собі зробити не дала - виявилось ліками тими потрібно піхву мастити...

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
10 квіт. 2012 18:38 #76473 від Dj Os
Панятно...дякую шо просвітив)) З свиньою весело вишло))

• LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
10 квіт. 2012 19:43 #76475 від LuK
Для них на мою думку сновна мета - продати....
В людських аптеках те саме....
п.с. не займайтесь самолікуванням!!!!
ШУКАТЕ ЛІКАРЯ, НЕХАЙ ВІН НАЗНАЧАЄ ЛІКУАННЯ А ТОДІ ЛІКУЙТЕ!
щоб було потім з кого спитати....
можливо та профілактика для тваринки зовсім не потрібна...
Ці користувачі подякували: Dj Os

• Відвідувач
  • Відвідувач
11 квіт. 2012 09:41 #76490 від
Це точно, чекаєм сьогодні ветеринара)

• Відвідувач
  • Відвідувач
11 квіт. 2012 16:38 #76517 від
Деякі лікарі також займаються продажом ліків на свому робочому місці :(

Час відкриття сторінки: 0.074 секунд
0
репостів
0
репостів