Спільні інтернет-покупки

• LuK
  • LuK аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
28 лист. 2011 22:18 #73155 від LuK
Багато купую у інтернет-магазинах за кордоном. Зробила висновок,що дешевше буде замовляти побільше,щоб зекономити на доставці.Та проценті за послуги посередника і пересилку грошей. Пропоную в даній темі вносити пропозиції хто де що купує та об"єднувати замовлення. В даний момент купую в США у магазині www.parrot-and-conure-world.com/index.html ( зоо.магазин для птахів) але посередник працює з всіма магазинами США під 10 % . нікому нічого не потрібно? бо буду замовляти аерозолі,а їх можуть не пропустити на літак,потрібно розбавити посилочку якимись речами.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• DidPanas
  • DidPanas аватар
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
02 груд. 2011 11:48 #73329 від DidPanas
чем отправлять думаешь? зачем посредник, или те магазины что хочешь не работают с нашими картами или paypal и т.д? аэрозоли скорее всего только морем

• LuK
  • LuK аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
02 груд. 2011 18:12 - 02 груд. 2011 18:15 #73334 від LuK
в інтернет магазині немає міжнародної доставки,а в тому що є міжнародна доставка- нема товару,і карти наші не завжди приймає.і америкоси дико туплять інколи.Вестерн Юніон їм проблема прийняти,з Пай пал не працюють....просять гроші слати тільки на їх рахунок у банку,а банк не має міжнародного коду:bm:і гроші з-за кордону не перешлеш:be: найшла собі російського посередника в штатах,який ще на превелике щастя має карту Приватбанка і маю спокій. п.с. переконалась що Задорнов нам багато чого про америкосів не договарює.....:ag:

• sergei
  • sergei аватар
  • Спамер
  • Спамер
  • Славутське бидло
Більше
02 груд. 2011 19:18 #73339 від sergei
Luk, а в Чехії нема знайомого з картою ПРивата? А то чехи туплять як американці. Треба цитрусів штук 20 прикупити. Чех хоче щоб йому гроші лише в банк перерахував. Пейпал не хоче.

• LuK
  • LuK аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
02 груд. 2011 19:49 #73342 від LuK
на жаль нема,Вам потрібно посередника шукати. www.google.com.ua/#sclient=psy-ab&hl=ru&...641&biw=1246&bih=641 їх в інтернеті багато. А можна і на рахунок в Чехії через Приват24 (SWIFT - платежи) самостійно перерахувати .Тільки нехай чех дасть повні реквізити банку (SWIFT код)

• T-S
  • T-S аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
02 груд. 2011 21:11 #73347 від T-S
Жалко що в мене папужок немає...P.S. Тут один знайомий шукає посередника в англії. Не підскажете?

• LuK
  • LuK аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
02 груд. 2011 21:25 #73349 від LuK
зараз скину в приват

• HaNeS
  • HaNeS аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
11 січ. 2012 10:30 #74717 від HaNeS
Відповідь від HaNeS у темі Re: Спільні інтернет-покупки
Хтось може підказати як мені з Taobao замовити телефон? Це можливо без посередників і які накрутки? Може хтось там купував, чи буде купувати?

• LuK
  • LuK аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
11 січ. 2012 10:40 - 11 січ. 2012 10:42 #74718 від LuK
Відповідь від LuK у темі Re: Спільні інтернет-покупки
Я там купую вже пару років.
без посередників не купиш. хіба що знаєш китайський і будеш на пряму спілкуватись з продавцем)))
але можуть кинути!
посередники беруть в основному 10 % від вартості + пересилка по Китаю (10-15 юань -це 2-3 доллари)
ну і пересилка в Україну.я вибираю пересилку поштою Китаю.Сама дешева, але йде місяць.
Можеш ще ЕМС ,отримаєш через днів 10-14 , але буде дорожче як мінімум удвічі.
Зараз вже мабуть не замовиш.У них починається Новий рік,який вони святкують з 16 січня по 1 лютого. і нічого не працює)))хоча можеш ще встигнути)))
обирай посередника з оплатою Пай Пал (якщо маєш валютну карточку у банку,прив"язану до Пай Пал).
Бо вестерн здере ще долларів 15 за переказ грошей.
Якщо тобі не терміново - буду замовляти можливо у лютому.
п.с. бо зараз там аншлаг на почтах і таможні.свою.посилку вже 40 днів чекаю.
Останнє редагування: 11 січ. 2012 10:42 ким LuK.
Ці користувачі подякували: Lego, HaNeS

• HaNeS
  • HaNeS аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
12 січ. 2012 10:07 #74728 від HaNeS
Відповідь від HaNeS у темі Re: Спільні інтернет-покупки
Чудово, замовимо разом в лютому! Мені не терміново, якраз фінансів підзбираю, аби подешевше взяти. І ще одне, мені казали шо замоввлення техніки відрізняється від одежі наприклад, то є правдою чи ні?

Час відкриття сторінки: 0.081 секунд
0
репостів
0
репостів