Домашний интернет от Киевстар
- Dentist
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Эвген
- Елітний учасник
- Дописи: 170
- Подяка отримана: 4
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Можна почитати відгуки як Київстар працює в інших містах.Dentist;69642 пише: оло-ло, приїхали))))) дійсно якість обслуговування ми не знаємо + чи буде стабільний інтернет також не знаємо, виходить що треба брати на "абум"?
Додано о 13:25
Попереднє повідомлення було написане в 13:21
Дик Інтерлінк вже напевно можна віднести до активів DataGroup.P.S. Щось модератори сюди зовсім не заглядають. Хоч-би назву теми виправили.Эвген;69649 пише: ... Компанія з капіталізацією в декілька мільйонів доларів повинна бути гіршою за лінк який має мережу тільки в 3х містах !!!...
- Lego
- Платиновий учасник
- Dentist
- Адміністратор
А я назву і не може змінити, не має прав)T-S;69650 пише: P.S. Щось модератори сюди зовсім не заглядають. Хоч-би назву теми виправили.
- Эвген
- Елітний учасник
- Дописи: 170
- Подяка отримана: 4
Да у интерлинка репутация похуже в 300 раз чем у ОГО даже !!! у них уже с проложеным оптоволокном проблемы !!! ОГО проблемный из-за старых линий, а Интерлинк уже в 3-х городах и не может интернет нормальный наладить!!!Lego;69654 пише: Разница лишь в том, что в Интерлинка есть уже определенная репутация, а Киевстар только "встает".
- DidPanas
- Молодший учасник
- Дописи: 25
- Подяка отримана: 0
- T-S
- Платиновий учасник
- DidPanas
- Молодший учасник
- Дописи: 25
- Подяка отримана: 0
- T-S
- Платиновий учасник
Укртелеком по вашему уже не провайдер.не имею отношения ни к какому прову, обычный пользователь adsl
Смотря что принимать за нормальную конфету. Если смотреть на тариффы киевстара, так они скорее всего подогнаны для конкуренции с тем-же укртелекомом, на который очень много нареканий было. Интерлинк тоже не зарекомендовал себя как "нормальная конфета".Подключение:- у укртелекома таки 1 грн, если подключаешся сам. Вызов специалиста 60 грн. К подключению можно также добавить стоимость модема.- у Интерлинка сейчас по акции 1 грн, но акция до конца лета, да и не для всех тарифных планов. А так 100 грн.P.S. Будем ждать первых абонентов Киевстара, так как без информации о качестве "конфеты" споритьл бессмысленно.Так вот, мне фантик нах не надо, я хочу нормальную конфету