Магазин Білий Вітер!!!
- makar75
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
Навіщо ця мова, ця модель з'явилась в продажу тільки декілька місяців назад. І заправляються хьюлетовські картріджі досить безпроблемно, якщо знати як і не переплутати чорнило. Єдині геморойні були №121, більше половини текли як зарази, але тисячка працює на 122. Струменеві і лазерні прінтери купляються для різних цілей. Якщо купляти струменевий і розбивати його масовим друком - піде набагато більше трьох, але це проблема не прінтера, а неправильного вибору. В мене дома теж НР, третій рік. Один раз замінів кольоровий картрідж (засох), один раз чорний на збільшеного об'єму. До цих пір не було ніяких проблем, пачка паперу на місяць іде, картріджі запрвляю сам.makar75;61131 пише: За два роки вже три таких пішло по одному місці.Місяць назад купив лазерник,поки що задоволений.
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
- makar75
- Елітний учасник
Додано о 11:18
Попереднє повідомлення було написане в 11:15
А як ти обнуляв 121 картриджі.В мене дома теж НР, третій рік. Один раз замінів кольоровий картрідж (засох), один раз чорний на збільшеного об'єму. До цих пір не було ніяких проблем, пачка паперу на місяць іде, картріджі запрвляю сам.
- Відвідувач
121 я не обнуляв, кажу ж, геморойні)))Якщо не дуже заморочуватись, стуменеві НР можна не обнуляти (крім шестикольоровок), вони працюють і так, тільки не показують рівень чорнил. А оскільки після першої ж заправки він не співпадає з реальним, то більшість народу прсто не звертають на це уваги. А якщо дуже просили (деякі люди хочуть, щоб все було гарно), то це можна зробити, заклеюючи окремі контакти на картріждаж (в різних картріджах вони різні), тоді можна надурити прінтер))))Дя прикладу www.servicemanuals.ru/download/hp/hp6566.htm перевірено, працює.Особисто в мене картріджі №№ 140XL, 141 і з рівнем чорнил я не парюсь, друкую поки не підуть полоси по паперу)))))makar75;61136 пише: А як ти обнуляв 121 картриджі.
- makar75
- Елітний учасник
- LuK
- Адміністратор
- Відвідувач
До речі, а з якого БВ все почалось?LuK;61808 пише: забула уточнити,купувала в Білому вітрі що у ЦУМі.в нас же не один їх магазин!
- LuK
- Адміністратор
- Відвідувач