Магазин Білий Вітер!!!
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
Ну и то что в подарок тоже в накладной не писалось! А в подарок практивалось ранее фильтр коврик вроде в БВ. А в Ренесансе "Цифровий Світ" дарили мышу и клаву.monax;60150 пише: Капс залип, или это ты кричишь так?)))) Ну и? Люди высказывают своё мнение, а я высказываю своё. А вот я считаю, что при нормальных параметрах нет смысла их разгонять, не буду пояснять почему. И этих некоторых достаточно много. Шлейфы питания и сата не писали, потому как они входят в состав большинства нормальных материнских плат. Кулера, если ставили их дополнительно и они не входят в состав проца, корпуса и т. д., писали всегда. Если кто-то ставит их бесплатно или включает в цену какой-либо другой вещи - это его личные идеи, а не всеобщая практика, так что не надо быть таким категоричным.В данном же случае речь идёт о Белом Ветре, а не ком-то, кого ты знаешь ещё. Так вот, в этом магазине писали в накладные и кулера, и шлейфы. Если они не входят в состав каких-либо комплектующих.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
- Відвідувач
Короче, кто больше накрутил, тот и подарок круче давал))))Vent;60179 пише: Ну и то что в подарок тоже в накладной не писалось! А в подарок практивалось ранее фильтр коврик вроде в БВ. А в Ренесансе "Цифровий Світ" дарили мышу и клаву.
- jekalord
- Молодший учасник
- Дописи: 30
- Подяка отримана: 1
А шо? тут шо хочеш мона писати?
- jaruto
- Платиновий учасник
Частина повідомлення прихована від гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб побачити її.
шо це за брєд?як вам могли отако зразу ноута вліпити?із-за якогось фільма вони комп поміняли?БРЕХНЯ ЯКАСЬ! ВИБАЧТЕ!
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Не брехня, а встановлення кодеків.:bj:jaruto;60216 пише: *** скрытый текст ***шо це за брєд?як вам могли отако зразу ноута вліпити?із-за якогось фільма вони комп поміняли?БРЕХНЯ ЯКАСЬ! ВИБАЧТЕ!
- Відвідувач
Оце гон, це ж треба таке придумати))))А якщо на секунду уявити, що це серйозний пост, то тоді: Сходити до лікаря, або вивчити матчасть, тому що:1. Якщо глючить комп, куплений на днях, треба нести туди де купляли, а не в Білий Вітер. Особливо якщо він "за 12 тис. грн. і називається Самсунг".2. Ремонт "синьої вінди" не триває три дні.3. Якщо тобі дійсно не зрозуміло, обмнули тебе чи ні, якщо замість компа дали ноута, то сходи до лікаря ще раз))))) ПС: "Самсунг" - це назва компа чи монітора?jekalord;60215 пише: На днях купив собі компутера. За12 тис. грн. Називається самсунг. Віндовс синій.не запускався фільм і я приніс його на ремонт в "Білий вітер". прийшов до них через три дні і вони мені дали ноут бука і сказали що то мій той компутор але модернізований..Фільм на ньому запустився..Тіки не понімаю чи мене обнанули чи ні..Що ви мені порадите???
- jekalord
- Молодший учасник
- Дописи: 30
- Подяка отримана: 1
А шо? тут шо хочеш мона писати?
- jaruto
- Платиновий учасник
- Dentist
- Адміністратор
:bj::bj::bj::bj::bj::bj: ЖГИ ИСЧО))))))))))))jekalord;60223 пише: НУ на моніторі написано шо Самсунг значить шо і комп називається Самсунг! Ти якшо в компах не розбираєшся то не лізь!!!
Додано о 11:10
Попереднє повідомлення було написане в 11:01
а ты до этого видел когда-то компьтер или ноут?)))))jekalord;60215 пише: На днях купив собі компутера. За12 тис. грн. Називається самсунг. Віндовс синій.не запускався фільм і я приніс його на ремонт в "Білий вітер". прийшов до них через три дні і вони мені дали ноут бука і сказали що то мій той компутор але модернізований..Фільм на ньому запустився..Тіки не понімаю чи мене обнанули чи ні..Що ви мені порадите???