Місцева преса
- AxeL-V
- Елітний учасник
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей. мій фото архів
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
- ARTIST
- Платиновий учасник
:bj::bj:Такий малий, а вже ностальгіруєш))) Ще й по шансу))я ностальгірую коли дивлюся вітання на ШАНС)))
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
На щось корисне треба купляти права, або виробляти щось своє, витрачаючи чималі кошти. В межах ТРК Шанс це напевно нереально.LuK;57338 пише: його ще крутять?:bj::bm:жесть!!! вже років 10 кабельне не дивлюсь:bl:на мою думкі всі ці публічні привітання - вчорашній день.мода 90- х років. краще щось корисне писали чи показували.
- tintamari
- Новачок
- Дописи: 9
- Подяка отримана: 0
Вас веселять, а комусь приємно, хтось за це гроші платить, а потім зберігає у сімейному альбомі багато років. І допоки буде на це попит (як на мене, з кожним роком таких вітань тільки більше), буде і пропозиція.LuK;57334 пише: п.с. вернемось до наших газет.Це лише мене чи всіх веселять і водночас дратують цілі сторінки привітань з жахливими фото та підписами "від дяді,тьоті,кумів,сватів.....і т.д. і т.п.":bm::bm::bm:
Усі жінки - ангели, але коли їм ламають крила, вони сідають на мітлу...
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
- colos07
- Молодший учасник
- Дописи: 27
- Подяка отримана: 0
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Додано о 21:16
Попереднє повідомлення було написане в 21:08
До речі щодо газет наших)Зайшов під час ремонту у себе на квартирі газету "Шляхом жовтня")) Пролистав і зрозумів що по статтям відрізнити газету від теперішніх майже неможливо) Єдине що зараз більше оголошень і реклами.Але якщо люди купують ці газети значить їм подобається, щоправда здебільшого місцеві газети купляють заради оголошеннь і телепрограми. Статті тамтешні читати без сміху неможливо)Ех..памятаю часи шепетівського телеграфу...там іноді було хоть шось почитати цікаве, були авторські статті та аналітика, сайт був. А зараз одне жополизство і джинса)))