М'ясна точка
- Cаша
- Новачок
- Дописи: 4
- Подяка отримана: 0
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Lego
- Платиновий учасник
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
- Dentist
- Адміністратор
- Відвідувач
Я там тарюсь постоянно (последний раз - вчера), поскольку близко и не надо переться в 7 утра, как на базар. Ни разу в семье никто не травился.Cаша;63966 пише: Не беріть нічого там!!! Я брав і мясо і шинку дорогу.....і кожен раз тільки діставав отруєння...Яке супроводжувалося частими походами в туалет!!! Більше не беру там нічого!
- Morkovka
- Адміністратор
- ARTIST
- Платиновий учасник
- Відвідувач
- ZzZ
- Елітний учасник
- Дописи: 281
- Подяка отримана: 0
я уявляю як ти кожен раз отруювався ,дристав я ракета, але все одно вперто йшов ще раз купував і знов обезводнювався )))):bj::bj::bj: маньячелло якийсь ,чи що ?? )))Cаша;63966 пише: Не беріть нічого там!!! Я брав і мясо і шинку дорогу.....і кожен раз тільки діставав отруєння...Яке супроводжувалося частими походами в туалет!!! Більше не беру там нічого!
Додано о 15:19
Попереднє повідомлення було написане в 15:17
обовязково сходи в мясну точку і купи тих сусісок від яких Саша бігав в тувалет ))):bj::bj::bj:monax;65390 пише: Должна открыться послезавтра.
Додано о 15:21
Попереднє повідомлення було написане в 15:19
а коли ви брали там філє і спинки ??? бо то ,про що говорить Саша через тиждень може подіяти )):ag:Morkovka;63980 пише: Теж брали там сосиски 2-х типів. І ще куряче філе і спинки. Дуже смачні і без отруєнь обійшлися. Та кщо скоріше за все це чорний піар!
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
- Відвідувач