Вікотек
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Symbioz
- Платиновий учасник
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- tintamari
- Новачок
- Дописи: 9
- Подяка отримана: 0
Усі жінки - ангели, але коли їм ламають крила, вони сідають на мітлу...
- ARTIST
- Платиновий учасник
- Symbioz
- Платиновий учасник
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Lego
- Платиновий учасник
Телек в ванной? Фига се ты загнул) :af:Vent;59625 пише: Ага и телек там смотрел 22 дюйма в ванную...
я правильно понял - БЕСПЛАТНЫЙ сертификат за 200 грн??? :bm:tintamari;59629 пише: ... переконали придбати там ще й сертифікат на безкоштовне обслуговування (здається, 200 грн тоді коштував)...
Прям русская рулетка, а не магазин :ag:Symbioz;59636 пише: Значить підфартило...
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
точно! токо с поправкой, Я взял всё таки ВВК такойже по характеристика на 40 грн дороже 1740 грн вышло для небольшой кухни, туалета, ванной или прихожей - самое то размерчик! Звук конечно громкий но пластиковый, оно то и понятно при таких размерах басов небывает.Шепетівчанин;59626 пише: ага тоже видел, телек наверное Dex LD?
Додано о 19:42
Попереднє повідомлення було написане в 19:38
Ок, можно вместо Тебя парнишку зашлю чтоб забрал?Dj Os;59683 пише: Накінець то дібрався я до їх офісу. Сьогодні передзвонив директор вікотека шепетівського і вибачився. Запропонував прийти забрати гроші за установку. На цьому вважаю інцидент вичерпаним. Гроші забирать не буду бо справа була не в них а в відношенні.
- Відвідувач