Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
А сенсу з того VPN-у? У мене половина друзів ним не користується + в рази зменшилась активність в моїх улюблених спільнотах. Тобто, там стало, як мінімум, в 2 рази нудніше. Що там ловити?Віктор Мирончук --- пише: А хто сидів через VPN так і сидить далі! І не париться! Мені особисто однокласники та ВК до одного місця а от mail.ru де більше 15ти років !
Так задача була не будь якою ціною відрізати ці мережі від українців. Всім пофігу де ви лазите і витрачаєте даремно свій час. Задача в тому, що тепер всі українські гроші пішли з цих соц мереж. Як би там зараз не розпинались у вконтактику у групах, що всі ходять з впнів, що нічого не змінилось, то це 100% брехня. Адміни просто намагаються всякими зусиллями втримати рекламодавців, зробити хорошу міну при поганій грі. Ми ж так само маємо власні групи і бачимо реальну статистику.Віктор Мирончук --- пише: А сенс того блокування безголового яке можна без проблем обійти, я вже десь писав для одних блоковано а для інших ні ! Як блокувати то всім і без винятку да і так щоб обійти не можна було! А то синиця славу розпустила, що хоче море запалить!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua