WebMoney
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- andreypry
- Учасник-експерт
Ну прям шутка, пользователи ли есть!?Нас немерено, вопрос в том, кто на сколько далеко и профессионально пользуется услугами ВебМани!!!Тебе нужно вывести деньги? Сколько? (примерно, много? и в какой валюте?)Самый простой вариант, это получить Кредитку в ПриватБанке и потом её привязать к своему кошельку WMU. Позже ты сможешь всегда выводить деньги на неё в течение суток.Если нет возможности получить карту в банке - имеешь проблему, но всё в этой жизни решаемо!Если сумма значимая, можно решить. Если правильно искать, то тебе могут помочь вывести деньги с ВМ и отдать их налом даже, конечно, все услуги должны оплачиваться. Пиши если серьезно настроен. Ну а если суммы в границах парыдесят грн. - могу тебе их на мобильный перекинуть :bf:Шепетівчанин;7809 пише: WebMoney в Шепетівці, міф чи реальність?Чи є в нашій рідній Шепетівці користувачі WebMoney?
Работа в сети Блог Шепетовки <Старенький САЙТ> Время не лечит - оно убивает!
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
Ти подивись на дату створення теми :bm:andreypry;72655 пише: Ну прям шутка, пользователи ли есть!?Нас немерено, вопрос в том, кто на сколько далеко и профессионально пользуется услугами ВебМани!!!Тебе нужно вывести деньги? Сколько? (примерно, много? и в какой валюте?)Самый простой вариант, это получить Кредитку в ПриватБанке и потом её привязать к своему кошельку WMU. Позже ты сможешь всегда выводить деньги на неё в течение суток.Если нет возможности получить карту в банке - имеешь проблему, но всё в этой жизни решаемо!Если сумма значимая, можно решить. Если правильно искать, то тебе могут помочь вывести деньги с ВМ и отдать их налом даже, конечно, все услуги должны оплачиваться. Пиши если серьезно настроен. Ну а если суммы в границах парыдесят грн. - могу тебе их на мобильный перекинуть :bf:
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Все-ж таки тема не втрачає актуальності.P.S. Цікавий сайт в тебе в підписі. І інсталятор цікавий.:ag:Шепетівчанин;72659 пише: Ти подивись на дату створення теми :bm:
- Kravac
- Новачок
- Дописи: 15
- Подяка отримана: 1
Обов'язково запусти вебмані кіпер і заходь, використовуючи Internet Explorer. Він єдин, с ким стабільно працює система Вебмані.makar75;72653 пише: Нужно срочно вывести webmoney на карточку,а я не могу зайти в защищенную зону,постоянно пишет :WM ID не задан или его обслуживание было приостановлено."Подскажите ,что делать.
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
В мене і з оперою ніколи не було проблем, тільки пам"ятаю в році так 2007 ще треба було до опери якийсь сертифікат встановлювати чи щось подібне, щоб з нею працював кіпер.Зараз таких проблем немає точно.Kravac;72668 пише: Обов'язково запусти вебмані кіпер і заходь, використовуючи Internet Explorer. Він єдин, с ким стабільно працює система Вебмані.
- andreypry
- Учасник-експерт
100% проблем немає, сам юзаю Оперу 11Щодо давнини питання, я давав відповідь на подібне питання ще в 2009 році здається, а вже кінець 2011, а такі питання ще існують, тож актуальність існує!І ще одно, просто бо зараз відкрив сторінку і воно про ВебМаню: Бонуса хто хоче? тут є бонус щоденно, сам перевіривШепетівчанин;72695 пише: В мене і з оперою ніколи не було проблем, тільки пам"ятаю в році так 2007 ще треба було до опери якийсь сертифікат встановлювати чи щось подібне, щоб з нею працював кіпер.Зараз таких проблем немає точно.
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
andreypry;72655 пише: Ну прям шутка, пользователи ли есть!?Нас немерено, вопрос в том, кто на сколько далеко и профессионально пользуется услугами ВебМани!!!
Якась не стиковочка) :bd::bj:andreypry;72698 пише: І ще одно, просто бо зараз відкрив сторінку і воно про ВебМаню: Бонуса хто хоче? тут є бонус щоденно, сам перевірив
- andreypry
- Учасник-експерт
А в чому саме тобі не стикуються бонуси від ВМ і то, що користувачів багато?!Чи вважаєш, що я мив на увазі те, що сам дуже на високому рівні працюю з ВМ і тут немає місця роздаванню бонусів?! Милишся і в першому і в другому.Я не супер-користувач, хоча маю платний сертифікат і багаторічний досвід роботи з ВМ, та от про бонуси - вони скрізь, навіть на сторінках поважних працівників ВМ є бонуси. Це як би заохочення і своєрідний елемент реклами сайтів, що працюють в цій сфері. Ясно, що це лише розвага, але є й такі люди, які досягли балато більшого завдяки саме бонусам ВМ на початковій стадії свого розвитку. Не треба їх принижувати (я про наявністиь бонусів), це не лохотрон ,а хочаб реальна можливість для новачків справдити як капають гроші на гаманецьШепетівчанин;73693 пише: Якась не стиковочка) :bd::bj:
- Magykas
- Новачок
У кого с этим проблемы, можете обращаться в ЛС)