-
Форум
-
Hi-Tech
-
Hard and Soft
-
Антивірусні санкції
Антивірусні санкції
Опитування: Ваш антивірус? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Ломаний Касперский |
|
2 |
22.2%
|
Куплений Касперський |
|
1 |
11.1%
|
Ломаний NOD32 |
|
1 |
11.1%
|
Куплений NOD32 |
|
Голоси відсутні |
0%
|
Avast! безкоштовний |
|
3 |
33.3%
|
Avast! ломаний |
|
Голоси відсутні |
0%
|
Ну і всякі комодо, байду, зілля і т.д. |
|
1 |
11.1%
|
Мені і без антивіруса добре |
|
1 |
11.1%
|
Загальна кількість голосів: 9 ( Yyuurriiyy, Dentist, GoBLin, olhavs, pan_volodymyr ) Детальніше
|
Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні
|
Менш
Більше
-
Дописи: 1025
-
Подяка отримана: 459
-
-
-
-
22 вер. 2015 16:07 #101682
від Symbioz
В опитуванні немає - Бітдефендер.
З Аваст постійно стикаюсь тільки з неприємної сторони - якщо абонент телефонує, що немає інтернету - перше питання (після того як вияснив чи підключені модем/шнурки/тощо) - "Є аваст", частенько чую відповідь - "Є", "Відключіть" - "Відключив", "Є інтернет" - "Є!".
Перебільшую, проте частенько стикаюсь з такою ситуацією.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
-
Dred
-
-
Платиновий учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 357
-
Подяка отримана: 44
-
-
22 вер. 2015 16:20 #101683
від Dred
В мене-то, каспєр, але з ліцензіями від комп. журналів. Не особо то він і жере. Звичайно, якщо комп схожий на калькулятор, то звичайно він буде жерти всі ресурси.
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
Менш
Більше
-
Дописи: 839
-
Подяка отримана: 133
-
-
-
22 вер. 2015 17:16 #101688
від 259051213422@odnoklassniki.com
Symbioz пише: якщо абонент телефонує, що немає інтернету
У вас там ще частенько вилітає капча з "Підорзилива активність". Іноді задовбує, особливо коли треба щось швидко знайти. Це видно від тих, у кого ви берете трафік. Хто там Інтертелекому надає "полосу"?
Менш
Більше
-
Дописи: 1025
-
Подяка отримана: 459
-
-
-
-
22 вер. 2015 23:08 #101695
від Symbioz
Михайло Ворончук пише:
Symbioz пише: якщо абонент телефонує, що немає інтернету
У вас там ще частенько вилітає капча з "Підорзилива активність". Іноді задовбує, особливо коли треба щось швидко знайти. Це видно від тих, у кого ви берете трафік. Хто там Інтертелекому надає "полосу"?
Напевно все таки у "Вас", я не помічав))) Як на мене, активність у вас дійсно - якась підозріла))) он навіть гугля турбується
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
-
GoBLin
-
-
Платиновий учасник
-
-
Все возможно :)
Менш
Більше
-
Дописи: 1290
-
Подяка отримана: 231
-
-
-
22 вер. 2015 23:59 #101697
від GoBLin
Пусть переходят на Линукс, как ПриватБанк) и никаких проблем с вирусами не будет и разорятся на покупку антивирусов не нужно
Менш
Більше
-
Дописи: 839
-
Подяка отримана: 133
-
-
-
23 вер. 2015 07:47 #101699
від 259051213422@odnoklassniki.com
Symbioz пише: Напевно все таки у "Вас", я не помічав))) Як на мене, активність у вас дійсно - якась підозріла))) он навіть гугля турбується
А на Укртелекомі такого нема
Менш
Більше
-
Дописи: 2927
-
Подяка отримана: 514
-
-
-
-
23 вер. 2015 09:27 #101703
від Dentist
Я чогось дуже давно підсів на нод і злізати не дуже хочеться, іноді юзаю утилітку від др.веб і дочищаю. ніби проблем більше немає
Менш
Більше
-
Дописи: 1171
-
Подяка отримана: 318
-
-
-
25 вер. 2015 17:30 #101820
від Anykey
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Держслужбі спецзв'язку та телекомунікацій відключити оновлення російської антивірусної програми "Лабораторія Касперського". Також він заборонив використовувати її в органах влади.
Яценюк під час наради Кабміну доручив "невідкладно відключити оновлення програми, її придбання та використання в органах державної влади", повідомляє прес-служба уряду.
"До всіх органів виконавчої влади є чітка вимога: тим компаніям, щодо яких застосовані санкції, заборонити участь у державних закупівлях, щоб вони не мали доступу до бюджетного ресурсу країни", - заявив прем'єр.
-
Форум
-
Hi-Tech
-
Hard and Soft
-
Антивірусні санкції
Час відкриття сторінки: 0.116 секунд