Большой или маленький
- GoBLin
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
Какими диагоналями обладают Ваши смартфоны, как относитесь к большим/маленьким дисплеям. В чем основные неудобства большого экрана для Вас (только если Вы обладатель телефона с большим дисплеем)
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- olhavs
- Елітний учасник
- Дописи: 276
- Подяка отримана: 81
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Yyuurriiyy
- Старший учасник
- Дописи: 44
- Подяка отримана: 6
- neodix
- Елітний учасник
Звісно розмір долоні також грає роль. Самий більший в мене був 6", зимою таскати його ще куди не йшло - куртка і тд., а літом то вже є проблема. Віддав його жінці, вона як усі жінки/дівчата в сумці носить, для неї подобається, тобто проблем нема. В джинсах таскати навіть 5" не вийде - в передніх карманах незручно а в задніх запросто можна зламати смарт коли сідаєш.
Звісно все що вище це мої особисті спостереження і рекомендації. Ще дуже багато залежить від самої моделі смартфона, від рамок як написав Островський О.В. Ось в мене зараз Meizu MX4 майже рік в користуванні, він не маленький по діагоналі дисплею, але сам корпус у нього не великий, до того ж він дуже зручний у руці... зверніть на це увагу при купівлі, це дуже важливо.
.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Неправда, я свій 5.2 завжди ношу в джинсах у передньому кармані. Сідаю без проблем. Звичайно якщо хтось любить тугеньки джинсики, то може і репнути.В джинсах таскати навіть 5" не вийде - в передніх карманах незручно а в задніх запросто можна зламати смарт коли сідаєш.
- neodix
- Елітний учасник
Чого зразу неправда? У мене нормальні джинси, но сидіти на лавці/стулі ,наприклад, коли смарт в передній кишені незручно, банально ногу не м ожна піднятиОстровський О.В. пише:
НеправдаВ джинсах таскати навіть 5" не вийде - в передніх карманах незручно а в задніх запросто можна зламати смарт коли сідаєш.
Чи скажеш що з цим нема проблем?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
По сайту ходить чутка, шо Саня з дівана просто не злазить Тому усе і влазитьЧи скажеш що з цим нема проблем?
Хоча "лопата" - це уже не телефон. Це маленький планшет. А якщо заглянути всередину - то виявляється що так воно і є Хіба що батарея, зазвичай, слабша.
Дуже крихка конструкція в поєднанні із самими умовами експлуатації - і маємо той прикрий факт, що більшість "шуфель" попадає у ремонт із тріснувшими екранами на протязі перших 2-ох тижнів після покупки. В той час як нормальні "трьошки" приносят на заміну сенсорів ледь не коли вже той сенсор до дірок протертий.
У цьому плані мені раніше подобалась політика Apple - телефон не має бути більший 3,5 дюйма, щоб лежав у руці.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Ага, а вся та масса контенту, що тут береться, прилітає з неба. Хоч ти не починай, бо вже починає дратувати.По сайту ходить чутка, шо Саня з дівана просто не злазить Тому усе і влазить
Якщо хто не вірить що я спокійно хожу зі своїм смартом у передній кишені, то завтра можу показати. У нас чатовка накльовується.