Музична програма Musicsort від шепетівського розробника
- lamer85
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dentist
- Адміністратор
- lamer85
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- lamer85
- Автор теми
- Платиновий учасник
Там тільки каталог "Новинки 2012" якась дівчина розмістила (велика їй за це подяка). А то все звичайно ж моє. Нікому ж воно нафіг не впало, за безплатно пупа рвати. Ну і ще у мене там є трошки "награбованого" з різних сайтів. Бо на все ніяких безплатних дропбоксів не хватить.Dj Os пише: А окрім тебе в хмарку хтось музику додає?
Якби цим занялось хоча б чоловік 10 - от уже навіть з дропбокса по 2 ГБ - було б 20. А ще якби Cubby - там по 5 гіг безкоштовних, і за кожного реферала дають ще по 1 гігу - то це ж ващє. Можна було б таку фонотеку забацати що йой. Але, ще раз повторюсь, ніхто тим займатись не буде. Це я добре розумію, і особливих ілюзій не маю. Поки мені ЦІКАВО - доти цей проект і проіснує. Далі переключусь на щось інше, і на тому й "хмарка" кінчится.
От зараз є задумка з емуляторами - зробити программу через яку можна зразу знайти будь-які ігрушку, прочитати інфу, подивитись скріни, пограти і при бажанні завантажити на свій комп. Такі приблуди уже є написані, але для фірмових ігрушок. А ми зробимо для старих добрих з денді, сеги, соньки.
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
А "наєздів" в зв'язку з порушенням авторських прав не боїтеся?lamer85 пише: Якби цим занялось хоча б чоловік 10 - от уже навіть з дропбокса по 2 ГБ - було б 20. А ще якби Cubby - там по 5 гіг безкоштовних, і за кожного реферала дають ще по 1 гігу - то це ж ващє. Можна було б таку фонотеку забацати що йой.
Є такі шелли. Але вони досить громіздка, мало кому потрібна штука. Можна максимум зробити із ромсетами NES/FAMICOM та SMD/GENESYS. Для "соньки" вже ромсет займає величезний об'єм інформації і там ніяких дропбоксів не вистачить. Можна звичайно тримати в хмарці ріпи, але гра без музики і відео не то. Я вже промовчу про "прочитати інфу/подивитись скріни".lamer85 пише: От зараз є задумка з емуляторами - зробити программу через яку можна зразу знайти будь-які ігрушку, прочитати інфу, подивитись скріни, пограти і при бажанні завантажити на свій комп. Такі приблуди уже є написані, але для фірмових ігрушок. А ми зробимо для старих добрих з денді, сеги, соньки.
Та й істерія з олдскульними іграми скоро завершиться і така штука потрібна буде 2,5 людям...
- lamer85
- Автор теми
- Платиновий учасник
Про те що є шели - я вже писав, але хочу спробувати і своє. До того ж - мені зовсім не обовязково щось зберігати в хмарці. Є купа сайтів і з описанми ігр, і з ромами і т.д. - все можна взяти звідти. Це те саме, як деякі плеери обкладинки для альбомів шукають в неті. Вони ж їх не зберігають у себе. Є сайти для цього призначені, а написати парсера - це вже діло нехитре. Хоча раз не треба - ну то не треба. Мені воно не впирається. Чисто от нефігдєлать.
- lamer85
- Автор теми
- Платиновий учасник
ЗІ. Доречі прикол - знайшов свою прогу на якомусь болгарському, здаєтся, сайті - www.download.bg/?cls=program&id=636114 Дуже смішно читається опис. )))
- lamer85
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Dentist
- Адміністратор