Облачный диск
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Я не про той підвох. Дані звісно нікуди не подінуться. Почекаймо до оновлення серверної частини - тобто до завтра. Я вже туди залив пару аудіофайлів, і знайшов спосіб оминати сторінку заванатаження - якщо не "зїдуть" посилання до завтра - то це ж просто скарб! А картинка буде індикатором - якщо посилання зміниться - картинка пропаде. Смущаєт оця частина - "cloud.mail.ru/public/56d6c8c014ce/%D0%91%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B3.jpg"Dj Os пише: Залишилась...як і моїх 102 гігабайти данних які я вже туди залив.
- Lego
- Автор теми
- Платиновий учасник
А можно с этого места по-подробнее?lamer85 пише: Також непогано себе показали Google Disk і відповідний сервіс від Яндекса. Там по 10 Гіг, але уже з деякими "хитрощами"...
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- Green Lord
- Елітний учасник
- Дописи: 180
- Подяка отримана: 111
Якщо 2 каталоги знаходяться у режимі синхронізації (на комп'ютері та у хмарі), і десь змінюються дані - то синхронізація проходить автоматично без жодного узгодження з користувачем. Таким чином, якщо зтерти дані, наприклад у хмарі, то вони автоматично зітруться на ПК.
Як на мене, це суттєвий недолік, оскільки, цілком логічно, необхідно реалізувати запит у вигляді "Данні на ПК та у хмарі різняться. Зробити синхронізацію?"
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Яндекс диск - поділитись файлом.
Хмарку від Mail.ru, незважаючи на цілий терабайт пам'яті, на данний момент вважаю незавершеним продуктом. Можливо в майбутньому щось зміниться.
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
А от ми його для нашого MusicSort використаєм... Подивимось - що з того вийде.T-S пише: Хмарку від Mail.ru, незважаючи на цілий терабайт пам'яті, на данний момент вважаю незавершеним продуктом. Можливо в майбутньому щось зміниться.