Який ТВ порадите взяти?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- AxeL-V
- Елітний учасник
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей. мій фото архів
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
Если Ты такой умный тогда чего мнения других спрашиваешь?Думаешь выучил слово КОНСОЛЬ и пипец знаток уже? Иди в фокстроты с викотеками или езжай на кар дачи там Тебе расскажут. ЖК и LED не устраивают ишь какой профи попался, бери два проэктора со сверхяркими диодами и свети на любую диогональ будет Тебе и 3Д и 4Ж.Dj Os;65027 пише: Мдаа...як я і думав всі почнуть рекомендувати різні філіпси та самосунги, кончані жекашки і леди. Народ мені потрібен якісний 3д для перегляду фільмів та ігр на консолі, а не монітори до компа.
- Lego
- Платиновий учасник
Когде это еще будет? :ag:GoBLin;65009 пише: на счет Philips'а я бы подумал...
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
перехреснихDj Os;65038 пише: Vent більшого вумника ніж ти не знайти. Хоч сам обізнаний з питанням на рівні консультанта вікотека, але свої 25 коп всуне палюбе.Я навмисне не конкретизував що потрібна плазма, адже ті хто розбирається в питанню знають що плазми 3д показують найліпше і позбавлені перекресних перешкод жкашок.На данний час лідером в плазмах є панасонік, але кажут по якості лижа і самосунг наздогоняють. Якщо є на форумі власники плазм відгукніться. В кого яка модель і як показує?
Не бійся!
- pjharvey
- Старший учасник
- Дописи: 41
- Подяка отримана: 10
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
Пля тоді не путай нову плазму про яку мало хто знає досі, і ту звичайну плазму з її недоліками.Але взагалі Я за іншу технологію, за тонкоплёночні светодіодні панелі, т.є. настоящі лед а не ЖК з лед підсвіткою, технологія не нова але в ТВ в нас бачив її реалізації. По суті це мікроскопічні (розміром пікселя) набор кольорових свєтодіодів без усяких там ламп додаткових та прочього гемору.Отця технологія вапшє не має недоліків окрім ціни! А по друге ти не акцентував увагу про ЗД, а так вскольз.Ваще зара наскаржусь на тебе адмінові, він неадекватно лихий (психічна травма мабуть) і забанить тебе.Dj Os;65038 пише: Vent більшого вумника ніж ти не знайти. Хоч сам обізнаний з питанням на рівні консультанта вікотека, але свої 25 коп всуне палюбе.Я навмисне не конкретизував що потрібна плазма, адже ті хто розбирається в питанню знають що плазми 3д показують найліпше і позбавлені перекресних перешкод жкашок.На данний час лідером в плазмах є панасонік, але кажут по якості лижа і самосунг наздогоняють. Якщо є на форумі власники плазм відгукніться. В кого яка модель і як показує?
- pjharvey
- Старший учасник
- Дописи: 41
- Подяка отримана: 10
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор